Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges bárkit is megszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesleges bárkit is megszeretni úgyis csak egy senki leszek idővel?

Figyelt kérdés
Eddig ezt tapasztaltam.
2012. aug. 5. 03:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem voltak kapcsolataiim azt mindig kiderült hogy nem vagyok fontos csak azért jártak velem mert más csajt akit hajtottak elérhetetlen volt.

de már 1 éve nem is pörgök ezen, direkt mindenkit elutasítok aki kapcsolattal jön.

mindig osztják a szöveget hogy majd megtalálom az igazit. köszönöm nem kell jól megvagyok csalódások nélkül végre :D

nincs kedvem majd 3 gyerekkel válni meg hasonlók

sportolj, gyúrj rá hogy jó tested legyen aztán figyeld meg mennyinek fogsz kelleni akik csak a külsőt látják... és akkor majd elrúgod őket és ők senyvednek, visszakapják. én ezt csináltam és nem bánom egyáltalán!

2012. aug. 5. 04:26
 12/15 anonim ***** válasza:

úristen de hülyék vagytok :D

Már a csajok is elkezdtek itt sírni :D

Én sem voltam még boldog kapcsolatban de a remény hal meg utoljára, bár nektek előbb halt meg a lelketek :O

Szedjétek össze magatokat! :/

F18

2012. aug. 5. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem azért szeret az ember, hogy több legyen, vagy, hogy mindenféle ellenszolgáltatást kapjon, hanem azért, mert kialakul benne. Ebből a szempontból nem lehet "felesleges", mivel azért szeretsz valakit - ha igazán szereted - mert egyszerűen az jön, és jó. A szeretet feltétel nélküli, és úgy látom, hogy sokan ezt nem tudják felfogni. Úgy tekintenek rá, mint valamire, ami nekik kijár, és ha valaki nem viszonozza, vagy más szinten áll hozzá, akkor meg van semmisülve a világ.
2012. aug. 5. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szó nincs arról, hogy felesleges lenne. Én is most csalódtam valakiben, akivel úgy indult, hogy lehet belőle valami, de már nem érdekelnek a sérelmek. Túllépek rajta, mert tudom, hogy vannak még, akikért érdemes megnyílni. Néhány hülye miatt ne vonj burkot magad köré, az csak neked lesz rossz.
2012. aug. 5. 15:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze, nem azért szeret valaki. Képtelen vagyok megérteni hogy lehet úgy kezelni valakit mintha meghalt volna, mintha soha nem ismertük volna amikor elvileg szeretjük. Olyan nincs, hogy megszűnik a szeretet és ma még érdekelsz holnap már nem vagy akár pár hónap múlva. Akiket megszeret az ember ők a részévé válnak. Szarul esik, hogy nem érdeklek senkit és nem hiányzom senkinek.
2012. aug. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!