Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért szeretitek a szilikon melleket?
1. Nem szeretem a szilikont. Megnézem, persze, de nem kéne.
2. Attól, hogy nagy még nem feltétlenül lóg.
3. Ja és én egyáltalán nem szeretem a nagy melleket, persze ne csak a bimbaja álljon ki a mellkasából, de...
Egy guminő után álltalában 2 eset miatt fordulnak meg.
1. szokatlan látvány
2. ad magára annyira hogy csinosan nézzen ki
Meg nem talalkoztam eloben szilikonnal, de nem ellenzem. A kis melleket kifejezetten szeretem, nincs ertelme megnagyobbittatni, de a nagy logos az nem tetszik.
Amugy ezen a kepen ez kifejezetten szep...
Jajj, menjetek már!
Az a mell, amelyik nagy, de nem lóg, az vagy egy erősen fejlett 14 éves gyereklányon virít, vagy igenis lóg, csak jó a melltartója.
A nagy mell kb. 18 éves korra már lóg, legfeljebb azon vitatkozhatunk, hogy mennyire. Pont.
Na, pont EZÉRT csináltatják meg a nők mellüket. Legyen nagy ÉS ne lógjon. Ilyen márpedig nincs.
A kicsit lóg meg 25 fölött, főleg egy-két gyerek után már nagyon lóg. Erre meg a legtöbb pasi legfeljebb a száját húzza.
Álszentek vagytok.
A nagy mell így néz ki:
Lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!