Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mire utalnak a testbeszédnél?
Mit gondoltok, ha ezekkel a dolgokkal találkoztok?:
- az illető veled szemben áll, bár a melletted ülőhöz is beszél, de többnyire téged néz
- ha nem szemben, közvetlenül melletted, de nem oldalasan, hanem testtel feléd
- valaki rád néz, mosolyog állandóan, avagy 1-2 másodpercig komolyan néz a szemedbe
- ha tömegben belépsz, rögtön rádfigyel, akár oda is megy üdvözölni
- ha mellette ülsz az autóban, ideges, kapkodó
Na ezek milyen dolgok? Miért tesznek ilyeneket az emberek? Ellenkező nemű személyről van szó.
Gondolkodtam, de elbuktam, most nézem a testbeszédet. :)
Van a testbeszédben olyan, ami elárulja, ha valaki vonzódik, érez irántad valamit?
Hogy ő mit érez, azt nem tudom, de hogy te oda vagy érte, az tuti, és ilyenkor minden apróságban az látod visszaigazolva, hogy is érted.
Egy igazi férfi, ha tetszel neki, akkor közelít.
(nem lerohan, nem letámad, nem kellemetlen helyzetbe hozva téged)
Nem a gondolkozásra gondoltam konkrétabban hanem arra hogy semmit nem érsz a testbeszéd figyeléssel csak összezavarodsz, inkább próbáld meg érezni az érzéseit az többet segít.
Mint ahogy az előző is mondta ha tetszik neekd bármilyen mozdulatát úgy tudod elképzelni hogy vonzódik hozzád, szóval ezért baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!