Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen csávók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen csávók jönnek be?

Figyelt kérdés
Linkeljetek képet, és írjatok kort is.
2012. aug. 4. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Arra gondok a 83%os, hogy olyan ne legyen mint én. Egyébként pocsék az ízlésed, ezt még én is megdugnám férfiként annyira nőies.
2012. aug. 4. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:

A 83%-os válaszoló képén Kaká látható, és ha az a pasi szerinted nőies kedves Keresztpapi, akkor te oltári nagy b*zi vagy.

Egyébként én is csatlakoznék a focista rajongók csapatába:

[link]

27/n

2012. aug. 4. 12:29
 13/14 anonim ***** válasza:
fuu nekem a focisták nem jönnek be.
2012. aug. 10. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
hát Kaká szerintem is álompasi és nagyon nem nőies. attól hogy valakinek finomabb, szebb vonásai vannak még nem meleg. és csak úgy mondom hogy családja is van és nem hinném hogy vevő lenne az ajánlatra :)) 17/L
2012. aug. 22. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!