Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komoly! Most ez miért volt? Nem ismertem meg a saját tükörképem.
Figyelt kérdés
Bocsesz ,hogy ide írom de kimentem az előbb a fürdőbe és olyan idegennek tűntem magamnak. Komolyan nagyon fura volt. Ilyen most akkor ki vagyok érzésem támadt. Volt már nektek ilyen?
És azóta elkezdtem filózni azon ,hogy most akkor MI VAN ?
2012. aug. 4. 01:47
11/28 anonim válasza:
Hol lehet kapni olyan cuccot amit te szedsz ?!
12/28 anonim válasza:
Ez szex/szerelem kérdés?:)))
A 9-essel értek egyet a kérdésednél maradva.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem nem nem! Felismertem magam :,D Persze csak kicsit dramatizáltam.
Csak olyan fura volt , olyan idegennek tűntem magamnak. Nemtudom :/
2012. aug. 4. 02:24
14/28 anonim válasza:
Akkor meg disszociatív személyiségzavar.
15/28 A kérdező kommentje:
Aham és akkor most mi lesz?
2012. aug. 4. 02:40
16/28 anonim válasza:
Mondtam, hogy menj el pszichológushoz.
17/28 A kérdező kommentje:
Jaj ne már. Utána néztem... Nincs több személyiségem... öhm leginkább egy van vagy lehet hogy az sincs csak olyan fura. Így csapzódok vagy nemtudom.
2012. aug. 4. 02:41
18/28 anonim válasza:
A disszociatív személyiségnek csak egy személyisége van.
Attól ez még kb ugyan olyan komoly dolog lehet mint a skizofrénia.
19/28 A kérdező kommentje:
2012. aug. 4. 02:44
20/28 A kérdező kommentje:
És most mi a francot csináljak? Nem akarok megőrülni. Tény ,hogy egy pár éve sz*rul mennek a dolgaim a rossz suli , környezet miatt és eléggé egyedül vagyok... Igazából azt hittem ez a hülyeség a korral jár. Pedig azt hittem már kezdek helyre jönni
2012. aug. 4. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!