Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire jönnek be az ilyen stilusu csajok?
(kép lenn)
Figyelt kérdés
csak, mert egyre több az ilyen gothos v milyen csaj..de ez nektek is bejön, nem goth srácoknak is szépek ezek a lányok tán?:O
Épeszű pasinak vidám, normális kinézetű csajok jönnek be (legalábbis az én korosztályomban) nem ezek a fekete monoklis, rajzoltszemöldökű, napfényt sose látott varjak.
23 L
2009. júl. 23. 17:28
42/53 anonim válasza:
Istenem!!Szerencsétlen úgy néz ki,mint Hófehérke,akin végigment a 7 törpe,de még a királyfi lova is!!
Ez egyéni stilus?? Na ne?? Egymást majmolják. Hiszen ezért hasonlítanak egymásra a gothos, meg az emos meg az összes többi felekezet.
2009. júl. 23. 17:40
43/53 anonim válasza:
én is ilyen voltam egy darabig, most már kicsit változtam, de még mindig szeretem a feketét
nekem az a tapasztalatom, h a hasonló stílusú pasiknak (rockerek, metalosok, kinek minek szereti nevezni) nagyon bejönnek az ilyen lányok, mióta változtattam magamon sokkal kevesebb bókot kapok, és kevesebben próbálkoznak ismerkedni velem. de nem bánom, mert így sokkal jobban ki van velem békülve a világ
2009. júl. 23. 17:41
44/53 anonim válasza:
ja 20/L voltam
2009. júl. 23. 17:42
45/53 anonim válasza:
14:04-es vagyok. Gyönyörűen le lettem szavazva,kinek a kicsi pózerszívét sértettem meg?
2009. júl. 23. 17:42
46/53 anonim válasza:
bánya rém mind a kettő képen a csaj
16f
2009. júl. 23. 22:09
47/53 anonim válasza:
Bocs, ezek nem rockerek, hanem gothok! Mielőtt elővennétek a sztereotípiákat, tanuljátok meg, hogy mi a különbség az egyes stílusok között, mert igenis van köztük különbség!
2009. júl. 23. 23:03
48/53 anonim válasza:
a piercinget utálom, és szerintem értelme sincs. Az első kép egész jó (-piercing), de szerintem nagyon szép a szeme. :) Sajnos az én postomat törölték, lehet, hogy a tiednek is ez lesz a vége, én oda is írtam, hogy az én vagyok, de hát a jogszabály ^^,.. na mind1, szerintem az extrém külsővel nem érnek el semmit, nekem nem jönnek be, főleg ez a full fekete.. értelme? ettől csak elcsúnyítja magát, szerintem .
2009. júl. 24. 02:30
49/53 anonim válasza:
ja 16/f voltam
2009. júl. 24. 02:31
50/53 anonim válasza:
Szerintem a fekete egyáltalán nem csúnya szín. Mellesleg a képen látható lány fűzője nem is fekete. Valaki írta itt, hogy az igazi gótok nem öltözködnek mindig így, de az életstílusukon látszik, hogy kicsodák. Én többé-kevésbé gótnak vallom magam, mégis nagyon ritkán fordul elő, hogy úgy is öltözöm, többnyire csak találkozókra meg koncertekre. Csak sajnos azt tapasztaltam az ismerőseim körében is, hogy van ennek egy "divat" része, egyre többen csinálják azt, hogy felhúznak egy fekete felsőt fekete szoknyával/nadrággal, és rámondják, hogy ők most gótok, közben viszont a gót életvitelről, látásmódról fogalmuk sincsen. Na EZ az, ami nem eredeti, hanem egymás majmolása, nem pedig az, ha a gót stílushoz tartozók hasonlóan öltözködnek. Egyébként a gótok is emberek, közöttük is mindenki másképp viszonyul a stílushoz és minden egyéb dologhoz, tehát attól, hogy másképp öltözködnek, mint a többi ember, ők is egyediek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!