Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek mennyire jönnek be az ilyen stilusu csajok? (kép lenn)

Figyelt kérdés

csak, mert egyre több az ilyen gothos v milyen csaj..de ez nektek is bejön, nem goth srácoknak is szépek ezek a lányok tán?:O

[link]

[link]

2009. júl. 19. 00:56
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
0%

0:31es te pasinak érzed magadxD

hülye transzíí:D:P

2009. júl. 19. 01:44
 22/53 anonim ***** válasza:
58%
01:39 es nek nah az osztály társad ne hiszem h tudja mit mond magárol csak valami megfogta ebben a stílusban nah ő egy divat goth hidd el az igazi goth nem ilyen mondom nem egy ember ismerek nem kettőt 30-40 nő aki goth nah ők nők böfögés át nézd náluk nem szokás ivás cigi nem a stílus miatt van nézz utána mit takar és mik az elvek ebben a stílusban és rá jösz te is h az oszt társad nem goth
2009. júl. 19. 01:45
 23/53 anonim ***** válasza:
47%

na nemár te hülye liba, az osztárssad is buta ezek szerint, de te is h ilyen válasszal égeted magadxD

bazz az ilyen dolgok nem a stilustol függnek..kérlek ird be googleba h goth..és akk talán rájössz mi a szubkulturája.majom..tiszta művészi sztem..(persze akik nem pozerek, mert ebből a stilusbol is akad oylan)

2009. júl. 19. 01:49
 24/53 anonim ***** válasza:
0%

Barátnőmnek is volt egy ilyen Trú gót korszaka, bár benne nincs vas.

Ha nem lenne a szájában acél, sunáznám.

2009. júl. 19. 01:55
 25/53 anonim ***** válasza:
74%

Ok, én csak azt írtam amit látok. Annak az osztálytársaimnak vannak még ilyen stílusú barátnői is jópáran, hasonló habitussal...:/ Nem találkoztam még ilyen művészi goth-szal vagy mi a fenével. Peches vagyok ezek szerint.

Abban igazatok van, hogy talán tényleg elragadtattam magam egy kicsit, tudom hogy nem kéne általánosítanom, de én ezt látom magam körül. Sajnos...:/ Bocs, ha valakit megbántottam.

19/L

2009. júl. 19. 01:55
 26/53 anonim ***** válasza:
34%

és mi a véleményetek róla? na még igy is rondák a goth csajok?

[link]

2009. júl. 19. 01:58
 27/53 anonim ***** válasza:
30%
jaj de buta vagy te csaj..hát persze h annak az osztársadnak aki eleve ilyen moderálatlan, szted milyen barátai lennének te:S istenemm segits tőle:S!:)
2009. júl. 19. 02:00
 28/53 anonim ***** válasza:
47%
legaláb belátod..oké na ezt már szeretjük!részemről el van felejteve:)
2009. júl. 19. 02:01
 29/53 A kérdező kommentje:
ha tudtam vna h ebből a kérdésből ilyen vita lesz:S
2009. júl. 19. 02:04
 30/53 anonim ***** válasza:
46%
Mik ezek a zombik? ^^
2009. júl. 19. 02:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!