Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vizes hajú nőknek miért van erotikus hatásuk?
Figyelt kérdés
Akármilyen szexi is egy lány, vizes hajjal még erotikusabb, miért?2012. aug. 3. 23:18
11/24 anonim válasza:
Lány vagyok, de tényleg jók azok a képek! xD
12/24 valaki30 válasza:
az a nő erotikus akit meg akarsz dugni és kész.lol
14/24 anonim válasza:
Nemtudom, de én azt figyeltem meg, hogy a legerotikusabban akkor néznek ki, mikor guggolnak, mintha brunyálnának. :D
15/24 anonim válasza:
Kinek mi.:D Én nagyon rühellem,ha vizes a hajam.Mintha tehén nyalta volna le.Közel sem erotikus látvány.xD
16/24 anonim válasza:
Ebben nincs semmi erotikus,számomra.
17/24 anonim válasza:
valóban szép az ápolt, jól megcsinált száraz haj.
a vizes haj talán teljesen természetes. úgy mutat benne a lány, ahogy van, nem tud mit tenni, természetesen szép.
18/24 anonim válasza:
A vizes haj vad. A férfiak többségére izgatólag hat a vadság.
19/24 anonim válasza:
nem tudom, de nekem is nagyon bejön, amikor pl. strandon lányok lemennek víz alá, majd feljönnek csuromvizes hajjal.
még a gondolata is nagyon tetszik. vagy amikor a volt barátnőm a fürdőkádban csinált ilyeneket.
20/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nekem is nagyon bejön. Eddig nem is gondolkoztam még el ezen, hogy mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!