Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol ilyenek a baráti társaságok?
Sziasztok!
nem ragozom túl, a lényeg hogy alig van egy-két barátom, mert a nagy többség( higyjétek el nem általánosítok) egész évben annyit csinál, hogy alszik délig/dolgozik aztán elmennek a kocsmába egy sörre, este pedig összeülnek és berúgnak valahol. Ez a buli. Semmi program, csak rúgjunk be. Csak úgy. És másnap alig várják ugyanezt...Hogy ez engem miért zavar? Mert a nőkre is ez vonatkozik és aki pedig nem ilyen, azt sétálni sem tudod elhívni mert ki sem mozdul. Ez itt a környéken minden településen így megy. Nálatok is vagy csak errefelé?
19/F
Ki beszél egy sörről? Én a "lerészegedés, mint program"-ról beszélek. Nem egy sörről a haverokkal. Attól nem vagy részeg :D
Program mondjuk egy koncert, kajáldába beülni és enni valamit, túrázás, sátorozás, vagy csak egy társasjáték, de NE az legyen már a program, hogy menjünk el inni...
Itt is ilyen a helyzet. A mai emberek unalmasak (van kivétel, de kevés). Nem olvasnak, nem tanulnak, nem gondolkoznak, nem sportolnak, nem mozognak csak isznak.
A lányok körében is, oylat lehetetlen találni, aki szeret is mozogni.
Program mondjuk egy
-koncert (minden nap? drága, még pesten sincs olyan sűrűn. hétvégente járunk oda is.)
-kajáldába beülni és enni valamit (hát nekem perpill az is drága hogy majdmindennap kajáldába egyek, mekibe meg nem fogok járni:) )
-túrázás, sátorozás (hétköznapokról beszélünk, munka után. az ilyesmi oké, hétvégéente, mondjuk havi 1x-2x.)
-társasjáték ( azt valóban lehet, de vszeg aki máshol le akar részegedni az társas közben is le fog :D )
ezeket mind lehet, de nem minden nap. szoktam ovlasni is, igen, de ez este lefekvés előtt van, és nem társas program. én társas lény vagyok, vágyom a barátaimra hetente több nap. Azt nem tudom miért kell minden nap lerészegedni, én nem szoktam. már kivéve amikor berúgok egy sörtől.
Kérdező szerintem elnézted, mert férfi vagyok. Olvass figyelmesebben! :-)
Ne gondold már, hogy aki megkérdezi, hogy hol laksz az ismerkedni akar veled!
"Nálatok is vagy csak errefelé?" Viszont nem írtad le, hogy hol van az az erre és a lehetőségek függnek a helytől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!