Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
már 2 éve együtt vagyunk a barátommal, de az utóbbi fél évben teljesen elhanyagol. már nekem sem tetszik annyira, mint régebben. kevesebbet hív, kevesebbet találkozunk. de nem szeretném megbántani. nagyon fontos nekem, de nem vagyok belé szerelmes.

2012. aug. 3. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
szépen le kell ülni és megbeszélni hogy így nincs értelme, valószínűleg ö is így érez és még meg is fogtok könnyebbülni ha kimondjátok, biztos ö is azért nem meri előhozni mert nem akar megbántani.
2012. aug. 3. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne szakíts, válj.
2012. aug. 3. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy már nem működik. Ő sem olyan mint régen, nem ilyennek ismerted meg, és nem teszi neked könnyűvé, hogy mondjuk egy "éles" helyzetben hűséges maradj, szóval inkább legyen vége. Lehet, hogy erre összekapja magát de ha a tettei nem igazolják az ígéreteit amit mondtál megmondtad..
2012. aug. 3. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
könnyű=nehéz :)
2012. aug. 3. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, és költözz el
2012. aug. 3. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
simán mond meg neki...hidegen..
2012. aug. 8. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!