Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakitsak a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak a barátommal?

Figyelt kérdés
Egy honapja vagyunk együtt...annyira rossz azt halgatni h ő mennyire szeret meghogy mindent megtenne értem ugy hogy én nem érzem ugyanezt...de nem akarom àltatni..de megbàntani se akarom azér ahogy szakitok vele..légyszi adjatok ötleteket h mit mondjak neki..:( amugy 14 éves vagyok és ő is..a vàlaszokat előre is köszi
2012. aug. 1. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki az igazat, hogy nem szereted. Lehet, hogy egy darabig szar lesz neki, de még mindig jobb, mint hazudozni. Ezért nem kell 14 éves fejjel belemenni egy "kapcsolatba" mert még azt sem tudjátok, mit akartok.
2012. aug. 1. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
14 évesen még ne legyenek ilyen óriási problémáid. leülteted és elmondod neki, hogy tudod, hogy ő nagyon szeret téged, de te nem ezt érzed. ennyi a techinkája
2012. aug. 1. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont ez a baj a mai 14 évesek többségével (nem akarok általánosítani). De remélhetőleg most rájöttél hogy miért nem kéne ennyi idősen ilyenekkel foglalkozni. Mond meg neki simán azt amit érzel vagy amit nem érzel a többit majd ő rendbe rakja magában :)
2012. aug. 1. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy azt hitted működni fog a dolog, de mégsem úgy lett, ezért nem akarod megbántani, de jobb lenne külön folytatni, hogy találhassatok magatoknak majd olyat, akivel jobban el tudjátok képzelni a jövőt. Nem kell túl variálni, mutass bűnbánó arcot, de mindenféleképpen szakíts vele, mert így csak bolondítod szegényt. Tudom milyen érzés ez, én is voltam így tizenévesen, igaz annak már jócskán 16 éve, de még nem felejtettem el, hogy milyen rossz volt. Ess túl rajta, hidd el, utána megkönnyebbülsz.
2012. aug. 1. 15:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat..igy fogok tenni...és igen nagyon rossz érzés. :((
2012. aug. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!