Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben ha már nem tudok más srácra úgy nézni? :/:S
Figyelt kérdés
Van egy srác. Teljesen bele estem. De nemrég megismert egy másik lányt aki nem is kell neki igazán csak jó buli az egész és meg is értem hiszen 16 évesen mért ne? De szerintem lenne esélyem nála néha ugy is viselkedik és ha tudná h szeretem akk megértené mennyivel több lenne mint ami azzal a másik csajjal van köztük..2009. júl. 18. 21:25
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy rád csak barátként tekint a srác, vagy nem akar komoly kapcsolatot most nyáron. Nem tűnik esélyesnek, szerintem kérdezz rá, ha nem akkor nem.
2/2 A kérdező kommentje:
jah...lehet benne valami.annyira vlószínű h nemsokára vége köztük azzal a csajjal. félek így beleváhni a dologba. de várni is nehéz mert télleg nemtok másra nézni.áááá
2009. júl. 18. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!