Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet kiverni 1 nap? Én 12 vook és a max 10 volt naponta, de aztán volt mikor egy ideig nem vertem, és aztán amikor vertem max.5-6 körül volt. De 7 alatt. Hányszor lehet egy nap?
Akkor napi 61 a max. :)
Azt nem értem, honnan tudják hogy 62nél járt mikor feldobta a pacskert. Naplót vezetett a farkoveréséről? Vagy ott voltak a strigulák az ágya mellett? Március 22, 62. maszti
És iskolába mikor van időd eljárni?
Máskülönben meg ilyen intenzív használat mellet 2 éven belül elkopik, és akkor meg aztán kérdezgetheted itt a csajokat, hogy 10/2-es jó-e nekik! :-)
Különben meg én is láttam a jutubon vmi marokmarcsa-bajnok japcsi srácról filmet, akinek egész napja ezzel telik. A barátnője ül az asztalnál, olvasgat, ő meg 2m-rel arrébb vmi filmre hámozza a répát. Megáll az eszem! Ott a csaja, de ő az éremre hajt, a csaj meg lesz@rja. Na, az már életforma is!
Na ugye, hogy csak vetítettél!
Nem adsz te 10 litert naponta, mint a Riska tehén! :-)
Azé' -minden esetre- nagy kő esett le a szívemről, mert már tisztára komplexusom lett, hogy nekem meg nem megy ennyi... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!