Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú azzal dicsekszik, hogy mekkora a cerkája? És, hogy hanyszor veri ki naponta?
Pontos válaszokat kérsz egy "hogy lehet" típusú kérdésre? Tudod mi az a pontos válasz?
A pontos válaszom az, hogy eleve a kérdés hamis adatot tartalmaz, mivel nem igaz az, hogy a legtöbb fiú ezzel dicsekszik.
Tehát nem lehet válaszolni a kérdésedre, mint ahogy például arra a kérdésre sem lehetne válaszolni, hogy "hogy lehet, hogy a legtöbb tehén albínó?". Jó, hát biztos vannak albínó tehenek, de a kérdés ettől még rossz.
"Miért van az, hogy a környezetemben..."
Így kezdődne a helyes kérdés.
Hogy miért vagy ilyen társaságban, arra neked kell megtalálni a választ.
Hogy miért ezzel dicsekszenek? Mert azt hiszik (talán nem is rosszul), hogy a környezetükben ezt értékelik és valószínűleg ez a legnagyobb dolog, amit fel tudnak mutatni.
én fiú vok és én azt mondom h mert bu zi fas z a nagyrésze osztályunkból rajtam meg egy másik gyereken kivül mind ilyen
egymásnak mutogatják már 2 otta azt hiszik hogy menő
Hát aki a farkával dicsekszik,95%-uk hamisan persze, annál nincsen minden rendben!!
Ők tipikus emberek akiknek semmijük nincs,szidják az Audisokat hogy milyenek meg minden de ha tehetnék ők is Audival járnának!!
Összegezve a környezetedben lévő fiúk hülyék és szüzek mint a sza*r!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!