Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külső megfog a belső pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső megfog a belső pedig megtart? Nem túl közhelyes?

Figyelt kérdés
Szerintem ez sokkal nehezebb ügy. Nagyon sok làny ismerősömet kerdeztem meg ezzel kapcsolatban. Sajnos a legtobb azt mobdta, hogy ha kulsore nagyon tetszik egy pasi nekik akkor hajlandoak megbékèlni a nem túl vonzò, sokszon nagyon ures, belsovel. Kompromisszumokat keresnek. Hajlandoak elfogadni a pasit nem vonzo belsovel. Ellenben ezt nem tapaszaltam forditva szinte sosem. Ha nem jott be kulsore akkor a belso halott ügy. Hiaba mondjak itt a lanyok hogy mind a ketto egyforman fontos es 50-50% kell legyen az arány. De Előben azt làtom hogy ez az arany 70-30 a kulso javara. ja es 20-30 kozotti idos lanyokat kerdezgettem errol, akik bem szoktak nekem hazudni. Akkor mi az igazsag szerintetek?
2012. aug. 3. 11:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
igen, de ha a helyes fiunak mondanak veletlenul rosszat a lanyok, akkor ugyis bocsanatot ker a lany, hogy bocsi cukipofa de nem akartqlak megbantani. A csunyatol soha nem kernek bocsanatot, hanem még egyet bele is rùgnak, hogy jobban fàjjon neki es még jobban elmenjen a kedve a csajozastol.
2012. aug. 3. 14:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Tisztára úgy beszéltek mintha a pasik különbek lennének. Hát semmivel nem azok elmondanám. Másrészt meg a csúnya lányok sem robotok és nekik is rosszul esik h nem találnak senkit, mégis sokkal több "pasit" látok itt siránkozni. Miért idézőjelben a pasi??? Mert a kislányok rinyálnak így.
2012. aug. 6. 16:02
 23/24 anonim ***** válasza:
16:02 Igen, a pasik tényleg különbek, mert mi nem kizárólag a külsőt nézzük. Éppen ezért a csúnya lányok is találhatnak (találnak is) párt, csak a csúnya fiúk nem. Lányok közül is vannak, akik ilyenek miatt siránkoznak, de náluk nem a külsejük az oka (asszem pont tegnap egy gyönyörű szép lány írt ilyen kérdést), hanem a személyiségük, vagy az, h a hercegre várnak.
2012. aug. 6. 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is (mint általában) a külső fog meg, szóval összejönni biztos összejönnék ilyennel, de ha nagyon elviselhetetlen (egoista, bunkó), akkor inkább otthagynám egy idő után. Szóval külső: 75%, személyiség: 25%, de én eléggé felületes vagyok, tudom...
2012. aug. 7. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!