Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem.
Volt egyszer egy leány annak 2 nővére, a fiatal kisleány beleszeretett egy szép hercegbe, de a másik kettőnek is megtetszett és rástartoltak! szegény leányt otthon dolgoztatták és nem engedték h elmenjen a bálba és találkozhasson szerelmével.
Sajnos nem volt ekkoriban még féjjszbuk, így hát kénytelen volt megszökni és elmenni a bálra, szegénynek szép ruhája sem volt, erre megjelent egy tündér aki aranyruhát és üvegcipellőt adott neki, majd megkereste a herceget a bálban elmondta neki az érzéseit mélyen a szemébe nézve a herceg megcsókolta és élnek boldogan amíg amíg a féjszbuk be nem tör a szép világukba és tönkre nem teszi a boldog kapcsolatukat!!!
Kérdező, két mondatban, lényegre törően le tudod írni ide kommentben, hogy mi is a te problémád?
3: így már nem lesz hosszú
jah bekezdés és vége.
Ez elment vadászni, az lelőtte, az hazavitte az meg megsütötte az meg megette és a legkisebbik visított a ti rohadt szemetek! tiszta krimi :)
a kérdezőnek javasoltam a krimiírást :) mert teljesen sikerült elveszítenem a fonalat
de azért te is próbálkozhatsz előttem szóló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!