Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én szeretem a "jófiúkat"?
Legalábbis a férfiak előszeretettel szeretik hangoztatni, hogy minden nőnek a beképzeld, bunkó, hímsoviniszta állat kell.
Ezzel szemben én szabályosan irtózom az ilyen emberektől.Úgy vagyok vele, hogy akinek én megadom a tiszteletet, az nekem is adja meg.Szóba sem állnék egy beképzelt bunkóval, az ilyen emberek taszítanak a legjobban, mindkét nemből.Nekem van önbecsülésem és senkinek sem nézném el, hogy megalázzon, kihasználjon.
Amit elvárok egy férfitól:
-Legyenek saját gondolatai, legyen érzelemgazdag, nyitott.
-Meg tudjunk beszélni mindent, legyen kíváncsi az érzéseimre, véleményemre, és ő is meséljen az saját gondolatairól.
-Szeressen és ezt mutassa is ki, legyen romantikus.
-Tiszteljen (bár ez együtt jár a szeretettel).
-Lehetőleg spirituális beállítottságú legyen.
-Ne cigizzen, ne igyon, ne bulizzon túl sokat.
-Legyen kalandos, aktív, legyen társam az életben, legyen hasonló érdeklődési köre (járjon el velem edzésekre, túrázni, utazgatni,kiállításokra).
-Értékelje az élet szépségeit, ne legyen egy depressziós, borúlátó, panaszkodó muki.
...Szóval én lelki társat keresek, aki egyenrangú félként kezel, aki egyben a legjobb barátom is.
Olyan hihetetlen ez?Nem hiszem, hogy csak a két véglet létezik, a hímsoviniszta alfahím és a bólogató kiskutya.
Micsoda?? :D
Igen, valóban számít nekem a külső is, fontos, hogy tetszen nekem a férfi.Ez akkora baj??
A bunkókat meg ki nem állhatom, én sem vagyok bunkó senkivel sem.
És miért írtam volna le ezeket a dolgokat, ha nem lennének nekem fontosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!