Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak én szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak én szeretem a "jófiúkat"?

Figyelt kérdés

Legalábbis a férfiak előszeretettel szeretik hangoztatni, hogy minden nőnek a beképzeld, bunkó, hímsoviniszta állat kell.

Ezzel szemben én szabályosan irtózom az ilyen emberektől.Úgy vagyok vele, hogy akinek én megadom a tiszteletet, az nekem is adja meg.Szóba sem állnék egy beképzelt bunkóval, az ilyen emberek taszítanak a legjobban, mindkét nemből.Nekem van önbecsülésem és senkinek sem nézném el, hogy megalázzon, kihasználjon.

Amit elvárok egy férfitól:

-Legyenek saját gondolatai, legyen érzelemgazdag, nyitott.

-Meg tudjunk beszélni mindent, legyen kíváncsi az érzéseimre, véleményemre, és ő is meséljen az saját gondolatairól.

-Szeressen és ezt mutassa is ki, legyen romantikus.

-Tiszteljen (bár ez együtt jár a szeretettel).

-Lehetőleg spirituális beállítottságú legyen.

-Ne cigizzen, ne igyon, ne bulizzon túl sokat.

-Legyen kalandos, aktív, legyen társam az életben, legyen hasonló érdeklődési köre (járjon el velem edzésekre, túrázni, utazgatni,kiállításokra).

-Értékelje az élet szépségeit, ne legyen egy depressziós, borúlátó, panaszkodó muki.

...Szóval én lelki társat keresek, aki egyenrangú félként kezel, aki egyben a legjobb barátom is.

Olyan hihetetlen ez?Nem hiszem, hogy csak a két véglet létezik, a hímsoviniszta alfahím és a bólogató kiskutya.

2012. júl. 29. 17:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Klassz, akkor boldogíts egy fiút, ritka vagy, mint a fehér holló.
2012. júl. 29. 18:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Gondolom nem is 16 éves csitri vagy.
2012. júl. 29. 18:01
 3/22 A kérdező kommentje:
20 vagyok, és az én ismerőseim közül senki sem szereti a beképzelt bunkókat, tehát csak nem lehetek olyan ritka példány! :)
2012. júl. 29. 18:02
 4/22 Hole Hunter ***** válasza:
Te vagy az Béla?...
2012. júl. 29. 18:03
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
pedig csak ez a kettő van. hidd el. és a bólogató kiskutya is hímsoviniszta alfahím, csak szereti álcázni magát, mert ráadásul még beszari is.szóval ne nagyon reménykedj.bocsi.
2012. júl. 29. 18:04
 6/22 anonim ***** válasza:
hát igen. én is egy ilyen társat keresek magamnak, csak mivel "fiatal" vagyok, ezért vagy nem vesznek komolyan, vagy csak egyszerűen nem találok. Akkor én meg a "jó" lányokat szeretem. bár én normálisnak mondom. 16/F
2012. júl. 29. 18:04
 7/22 A kérdező kommentje:
Jaja,ez szerintem sem a "jó" kategória, hanem a normális!
2012. júl. 29. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Te se szereted a jófiúkat. Amit valójában elvársz, h legyen jóképű és magas, lehetőleg bunkó is. Amit leírtál, az egyáltalán nem számít neked, ahogy egyetlen lánynak/nőnek sem.
2012. júl. 29. 18:07
 9/22 A kérdező kommentje:

Micsoda?? :D

Igen, valóban számít nekem a külső is, fontos, hogy tetszen nekem a férfi.Ez akkora baj??

A bunkókat meg ki nem állhatom, én sem vagyok bunkó senkivel sem.

És miért írtam volna le ezeket a dolgokat, ha nem lennének nekem fontosak?

2012. júl. 29. 18:11
 10/22 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszed, h ezek a fontosak neked. Viszont ha találkoznál egy ilyen pasival, de nem nézne ki olyan jól, észre se vennéd. Ugyanígy ha egy külsőre álompasival találkoznál, ezeknek a felét se várnád el tőle, sőt.
2012. júl. 29. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!