Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak én szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak én szeretem a "jófiúkat"?

Figyelt kérdés

Legalábbis a férfiak előszeretettel szeretik hangoztatni, hogy minden nőnek a beképzeld, bunkó, hímsoviniszta állat kell.

Ezzel szemben én szabályosan irtózom az ilyen emberektől.Úgy vagyok vele, hogy akinek én megadom a tiszteletet, az nekem is adja meg.Szóba sem állnék egy beképzelt bunkóval, az ilyen emberek taszítanak a legjobban, mindkét nemből.Nekem van önbecsülésem és senkinek sem nézném el, hogy megalázzon, kihasználjon.

Amit elvárok egy férfitól:

-Legyenek saját gondolatai, legyen érzelemgazdag, nyitott.

-Meg tudjunk beszélni mindent, legyen kíváncsi az érzéseimre, véleményemre, és ő is meséljen az saját gondolatairól.

-Szeressen és ezt mutassa is ki, legyen romantikus.

-Tiszteljen (bár ez együtt jár a szeretettel).

-Lehetőleg spirituális beállítottságú legyen.

-Ne cigizzen, ne igyon, ne bulizzon túl sokat.

-Legyen kalandos, aktív, legyen társam az életben, legyen hasonló érdeklődési köre (járjon el velem edzésekre, túrázni, utazgatni,kiállításokra).

-Értékelje az élet szépségeit, ne legyen egy depressziós, borúlátó, panaszkodó muki.

...Szóval én lelki társat keresek, aki egyenrangú félként kezel, aki egyben a legjobb barátom is.

Olyan hihetetlen ez?Nem hiszem, hogy csak a két véglet létezik, a hímsoviniszta alfahím és a bólogató kiskutya.

2012. júl. 29. 17:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz...Nekem a külső és a belső ugyanolyan fontos.Nálam nincs olyan, hogy vagy-vagy.Csak akkor lesz kapcsolat, ha a férfi kívül-belül rendben van.
2012. júl. 29. 18:18
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, ezzel a 60%-ossal inkább ne is vitázz, szánalom a gyerek :D
2012. júl. 29. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Sokan mondják ezt, aztán mégis összeállnak egy jóképű, magas, üresfejű bunkóval.
2012. júl. 29. 18:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, majd 5-10 év múlva térjünk vissza erre. Amúgy amit leírtál, az valóban a normális kategória, csak éppen erre senki nem kíváncsi.
2012. júl. 29. 18:29
 15/22 A kérdező kommentje:

Már miért ne lenne rá senki sem kíváncsi?

Egy beképzelt bunkóval mi érdekeset lehet csinálni??Semmit!

Mit ér egy kapcsolat, ha nem tudunk normálisan beszélni, nincs közös elfoglaltság, hasonló gondolkodásmód?

Ja és nem tagadom, hogy a külső is fontos nekem, hiszen én is igényes vagyok a külsőmre...

2012. júl. 29. 18:31
 16/22 anonim ***** válasza:
ne is foglalkozz a bunkó válaszokkal, kérdező. az elvárásaid tényleg változni fognak, de alapvetően igazad van. nem fogsz összeállni senkivel csak a külseje, vagy csak a belseje miatt. de ha valaki egyszer megérint, egy két apróság jelentéktelen lesz. fogsz ilyen pasit találni, ne félj, csak jó helyen kell keresni.
2012. júl. 29. 18:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!

Miért mondjátok, hogy változni fognak az elvárásaim??

2012. júl. 29. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Kihagytad a normális de átklagkeresetű férfit. Megél, de nincs állandóan pénze "aktívnak" lenni. Na őt fogod unalmasnak titulálni, bármekkora szíve is legyen.
2012. júl. 29. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is őket szeretem. A jófiú szerelmem van már több mint 1,5 éve. :)

20L

2012. júl. 29. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:
*Jófiú szerelmem van...
2012. júl. 29. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!