Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok mikor először láttatok erotikus, szexes filmet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 17:32
2/11 anonim válasza:
olyan régen volt hogy nem is emlékszem rá. de biztos nem volt nagy dolog. de a kérdésed elég pontatlan, mert a szex az explicit jeleneteket tartalmaz és az erotikusban semmi ilyet nem találc. kb = ég és föld.
4/11 anonim válasza:
Én nagyon kicsi voltam, nem is emlékszem rá :D Anyukámék amint észrevették kikapcsolták, én meg elvileg reklamáltam, hogy akarom még látni a szép nénit :D Amire meg már emlékszem az olyan 11-12 éves koromban lehetett.
18/l
5/11 anonim válasza:
Anyum egyszer bennehagyta a dvd-ben,és én azt hittem a mese van benne,és elindítottam..Épp a hímvessző járkélt kis-be..és nyögtek is..engem nagyon lesokkolt!Én nem fogom bennehagyni a 6 éves lányom használta dvd lejátszóban
6/11 anonim válasza:
"Anyukámék amint észrevették kikapcsolták, én meg elvileg reklamáltam, hogy akarom még látni a szép nénit :D"
ez nagyon aranyos egy 18éves lánytól...:D
7/11 anonim válasza:
húha, én nagyon kispályás vagyok, de 14-15 évesen láttam egy kis részletet. L/19
8/11 anonim válasza:
18:26 én nem is emlékszem rá, meg szerintem le se vágtam, hogy mit láttam, tényleg nagyon kicsi voltam :D
9/11 anonim válasza:
Én még kiscsoportosként a Private Gold-on(akkor ég volt) láttam előszőr. Jó volt nagyon. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!