Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor miért is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért is vannak felháborodva az emberek a "mai gyerekek" miatt?

Figyelt kérdés

OLvastam egy könyvet, az "Erről is beszélnünk kell!"-et. Abban is voltak már olyan kérdések, meg egyéb tévhitek, ami miatt szidják a mai gyerekeket! Pl. 17 éves lányok egy lelki sérült fiú nemi szervével játszanak. Vagy egy 10enéves srác azt hiszi, azért nem nő neki, mert maszturbál. Van olyan, aki azt hiszi terhes, mert amikor szorosan mögött voltak a buszon, feszült a melle, amikor hazaért nagyon megkívánt egy ételt és a többi mellékhatás is jelentkezett. Nem volt fiúval, de azt hitte terhes! És még 12 éves fiú panaszkodik, hogy a barátnője (13) nála idősebbel ját, pedig az előző barátnői nem tették ezt késöbb! Meg ír egy 15 éves, aki felelősségteljes és gyereket akar! Arra kíváncsi, ha 14 évesen művi megszakítása volt, most már jöhet-e a baba?

És akkor most mire fel van felhábrodva mindenki? Persze, van ok rá, bőven, de ha régen is így volt, akkor miért a "mai gyerekek" a hibásak? Félreértés ne essék, Én nem vagyok ilyen, csak most kicsit bosszant!

2009. júl. 18. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

A sok 13+ ezt látja a tévébe. Anyja apja nem neveli, eljár hetente 4X bebaszni, fogamzásgátlót tól 14 évesen és hetente 8X megdugják.

F/17

2009. júl. 18. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
1986ban írodott a könyv. azt tedd hozzá.
2009. júl. 18. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
mert régen ezekről nem is nagyon beszéltek kivéve veres pali bácsi. Most meg, minden második könyv egyx kis túlzással erről szól valamint itt az internet ami előtt ül a gyerek egész nap szinte. Most sokkal több lehetőségük van arra h tájékozódjanak, mégis hülyék.
2009. júl. 18. 17:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazat adok a 2. és 3. válaszolónak, meggyőztek. Viszont az első választ még kicsit értelmeznem kell :D
2009. júl. 18. 17:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké, megvan a jelentése. De azt mondom, h. szinte ugyan ez volt régen!
2009. júl. 18. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha akkor íródott a könyv, nem csodálkozom a kérdéseken. Nagyon tabu volt ez a téma, főleg a menses.

Amúgy igen, buták a mai gyerekek, és azért, mert a felvilágosító órákat végig röhögik (ez volt az én általános és középsulis évfolyamomban), aztán meg a sok hülyeséget adják tovább.

20/L

2009. júl. 18. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Ez igaz. A csapból is a szex folyik. Amúgy szokott lenni a Viasat3-on 1 műsor Mindent a Szex-ről, vagy vmi ilyesmi szerintem nagyon hasznos.
2009. júl. 18. 17:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Na de azért a felvilágosító óra sem nagy szám. Pali bácsi is leírta, hogy azt mondják csak el, hogy ne szexeljen senki fiatalkorban, mert az rossz és ennyi... Pali bácsi mgmondta
2009. júl. 18. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ melyik, nálunk normálisan előadtak mindent, hogy mit, miért, hogyan, és aki nem röhögött olyanon, hogy pénisz tudta is, hogy miről szólt az előadás, és nem hitt olyat, hogy orális kielégítés után teherbe eshet.
2009. júl. 18. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

VAN KIVÉTEK

pl. mindenki tőlem kérdezi suliban,akárhol,h. mit hogyan kell

lefekszenek idegenekkel és utánna jönnek hozzámh. ugye nem lehetnek terhesek?és akkor adom az órákat

én sokat olvasok,olvastam ilyen dolgokról , 14 évesen igenis tudok rengeted dolgot,ami szükséges

sajnos a barátnőim nem.de szerencsére még nem tervezik azt,h. összefeküdjenek vlkivel [ néhányuk ]

2009. júl. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!