Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen elég nagy ribanc voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen elég nagy ribanc voltam, már változtam, de a régi tetteim miatt alig merek utcára menni, mert félek, hogy összetalálkozom valakivel, aki tudja rólam. Hogy tegyem magam túl a múlton?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 17:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Költözz el az ország másik felébe. Ott azért csak nem kufircoltál...
2012. aug. 2. 18:15
 12/20 anonim válasza:
58%
Nyugi!! Ne aggódj,ezzel nem vagy egyedul. Én is nagy ribanc voltam, s vagyok.És nagyon jól tudom mit érze, h nem mersz utcára menni meg ilyenek....Én is átéltem!!A múlton nem tudsz változtatni!!!ÉS szerintem ne is akarj!! Én is megpróbáltam, de nem ment,tobbszor akartam ongyilkos lenni miatta meg ilyen durva dolgok, pszichológushoz jártam kezelésre sokáig, az sem segített.Most már ott tartok, h orulok h megtorténtek velem ezek a dolgok!!!
2012. aug. 2. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Költözz el! Egyik ismerősöm is ezt csinálta, azóta egy másik városban boldog párkapcsolatban el és megváltozott.
2012. aug. 2. 18:30
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
ribanc gyere szopni
2012. aug. 2. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Hogy én mér nem ismerek ilyen ribancot.Szanaszéjjel kúrogatnám.
2012. aug. 2. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:
De kár hogy nem ismertelek régebben...
2012. aug. 2. 18:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki a múltban ragadt, annak nincs jövője. Ez egy jó mondás. Örülj neki, hogy kinőtted ezt.

Majd ezek a 13-14 éves kis fruskák is sírni fognak pár év múlva, ha megjön az eszük

2012. aug. 2. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elfogadod és kész. És nem foglalkozol azzal, mit gondolnak rólad mások. Aki beszól, az valószínű, hogy nálad is rosszabb, csak más téren.
2012. aug. 5. 14:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi ribanc az én egy éjszakás csajom, akivel dugtunk és csörgött a telefonja. A barátja hívta. Feltérdelt, felvette a telefont és fél órát beszélgetett mindenféle marhaságról vele, miközben én hátulról dugtam. Az igen!
2012. szept. 18. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!! Ne aggódj,ezzel nem vagy egyedul. Én is nagy ribanc voltam, s vagyok.És nagyon jól tudom mit érze, h nem mersz utcára menni meg ilyenek....Én is átéltem!!A múlton nem tudsz változtatni!!!ÉS szerintem ne is akarj!! Én is megpróbáltam, de nem ment,tobbszor akartam ongyilkos lenni miatta meg ilyen durva dolgok, pszichológushoz jártam kezelésre sokáig, az sem segített.Most már ott tartok, h orulok h megtorténtek velem ezek a dolgok!!!

Költözz el! Egyik ismerősöm is ezt csinálta, azóta egy másik városban boldog párkapcsolatban el és megváltozott.

Kérdezö, és 12# és 13# válaszolo,

megkérdezehtem hogy hány srácal voltatok/volt az ismerösöd?

Számomra meglepö hogy ilyen hatásal van/volt rátok.

2012. okt. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!