Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja késik a menstruációm és félek, hogy terhes vagyok. Tudnátok praktikákat mondani ami előlre hozza?
Figyelt kérdés
Az előző menstruációm vége utáni nap szeretkeztünk a barátommal(június 6.) de nem teszteltük vizzel, hogy kilyukadt e a gumi. Már két tesztet is csináltam mindkettő negativ lett, de még igy is nagyon félek. Lehetek attól még terhes? Vagy tudtok olyan praktikákat ami előlrehozza a menszeszem. Ja és az utóbbi 1 hétben nagyon sokat idegeskedtem.2012. aug. 2. 16:10
11/11 A kérdező kommentje:
úgy is kiszakadhat, hogy nem is veszed észre. csak egy icicpici résen is teherbe eshetsz
2012. aug. 9. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!