Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor azt mondjátok egy fiúra hogy "helyes", akkor pontosan mit értetek ez alatt?
Figyelt kérdés
Kinézet? Stílus? Viselkedés?2012. aug. 2. 14:32
3/10 anonim válasza:
Az arca és a teste együtt. Stílusban össze lehet csiszolódni, meg az még változhat. A viselkedés meg első látásra még nem derül ki.
5/10 anonim válasza:
érdekes,rám sokan mondták,mégse akartak velem járni,akik mondták...
6/10 anonim válasza:
Én csak az arcára gondolok, akkor, amikor egy fiúra azt mondom, hogy helyes. Inkább a kicsit kölyökképűekre mondom... :)
7/10 anonim válasza:
Én az arcára mondom, hogy helyes. Ha azt mondom, hogy jól néz ki akkor úgy egybe, megjelenés, külső.
8/10 anonim válasza:
A helyest én is az arca értem. Nálam helyes=jóképű.
17/L
9/10 anonim válasza:
Nálam a helyes egyenlő azzal,hogy nem a legrondább,de nem is az esetem. Elmegy kategória-de nem nekem.
10/10 anonim válasza:
Fiúk! Amikor azt mondjátok egy lányra hogy "szép", akkor pontosan mit értetek ez alatt?
Naná, hogy külső adottságokat, azon belül arcszerkezetieket, de ez távolról sem egyenértékű azzal, hogy fontosabb szempont nincs ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!