Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik nehezen nyílnak meg?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy például nem kezdeményeznek, társaságban inkább halkan a háttérbe húzódnak, nem szeretnek a középpontban lenni, stb...
2012. aug. 2. 14:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2012. aug. 3. 14:00
 12/13 Hailey13 ***** válasza:

régebben én is ilyen voltam. voltak barátaim akikkel szinte 'őrült' voltam, másokkal pedig csendes. igazából az volt a bajom, hogy a legjobb barátaim, akik ismerik a vad oldalamat, nem fognak otthagyni ha látják az 'unalmasat'?

sose volt kedvem elmenni itthonról meg ilyesmi.de igazából ez a legrosszabb amit tehetsz. és ne gondold azt hogy új társaságot kéne keresned, meg nem ők a 'hibásak', hanem te, mint ahogy én is az voltam idézőjelben.:) a többi ilyen ember pedig szintén nem fog közeledni feléd, azért mert egyszerűen ők is ilyenek. ezt sajnos le kell gyűrni:) persze nem kell játszanod a fejed meg túlüvölteni mindenkit hogy rád figyeljenek. azt hiszem az is elég ha sokat mosolyogsz, ha kérdeznek tőled valamit ne egy szóval válaszolj, és lehetőleg kérdezz vissza. akkor sincs világvége ha te nyitsz, és te szólítod meg az embereket, akikkel eddig nem beszéltél. lehet hogy ők azt hiszik, nem is bírod őket, vagy nem vetted észre hogy közelednének.

szóval ne mástól várd a változást, annyit akartam mindezzel mondani:D

2012. aug. 14. 19:37
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi, de azt hiszem, az én esetemben a társaság volt a probléma. most elkezdtem másokkal barátkozni. olyanokkal, akikkel két nap után olyanok lettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. de azért köszi, hogy leírtad:)
2012. aug. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!