Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy adjon még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy adjon még egy lehetőséget?

Figyelt kérdés

A múltam miatt sajnos képtelen vagyok kimutatni azt, ha szeretek valakit. Barátom 1 év után szakított velem, mert hiába próbáltam, nem sikerült sehogy sem meggyőznöm magam arról, hogy vele kivételt tegyek. Teljesen biztos vagyok abban, hogy még szeret, (én is őt) de nem szeretne még egy lehetőséget adni arra, hogy megpróbáljam kimutatni neki az érzéseimet. Már tudom magamról, hogy sikerülne, de így nem tudom bebizonyítani neki, mivel azt mondta, hogy ne beszéljünk egymással, úgy hátha könnyebb lesz elfelejteni egymást.

Mit csináljak?

2012. aug. 2. 00:47
 1/2 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy megváltoztál, már ki tudod mutatni. Mondd, hogy ha igazán fontos vagy számára akkor ad még egy esélyt, hogy bebizonyíthasd!
2012. aug. 2. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Eső után köpönyeg. Szerintem már teljesen felesleges győzködnöd.. majd ha már elfelejted, akkor fog visszamenni hozzád, ez mindig így van.
2012. aug. 2. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!