Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi szinte mindenki azt, hogy egy 14 éves lány még kislány?
Megköszönted a válaszokat, de értetted meg őket.
De kezdjük ott, hogy az anyja nem szigorúan neveli, hanem neveli. Semmi keresnivalója egy 14 éves kislánynak 7 óra után a falakon kívül. Nem tudja megvédeni magát.
A jó tanulás nem jelenti azt, hogy felnőttként gondolkozna. Sok ostoba diplomás embert ismerek. Remélem érted a párhuzamot.
"... ezekkel a mai műlányokkal..." Most menj oda a szigorú anyjához és köszönd meg neki, hogy ilyen normálisra nevelte a lányát!
Nem cigiztem, nem ittam alkoholt (azóta sem), de tudom, hogy 14 évesen csak egy kissrác voltam. Ja, jó is tanultam.
A barátnőm viszont jár bulizni, vagyis eljárunk különböző rendezvényekre, szórakozó helyekre. A te logikád szerint a 40 éve feletti barátnőm a kislány, mert jár bulizni, de 14 éves Karolinád a felnőtt nő. Ugye érzed, hogy ez hülyeség?
Lehet nagyon értelmes egy 14 éves kislány, de attól ő még az marad ami.
Persze, hogy utáltam, de most már látom, hogy tényleg gyerek voltam még.
Attól, hogy valaki normális vagy hülye (leissza magát) még nem lesz felnőtt. Ilyen tekintetben az egyetemisták a leginkább gyerekek. De ettől függetlenül a 14 éves kislány is kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!