Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi szinte mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi szinte mindenki azt, hogy egy 14 éves lány még kislány?

Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok, a barátnőm 14... elég sok kommentben látom hogy lekislányoznak 14 éves lányokat.. szerintem az már tinédzser akinek volt magömlése vagy már menstruál nem???
2012. aug. 1. 23:56
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Ejnye Máté ! Át akartál verni minket? Mondjuk egy jó pár embert sikerült :D
2012. aug. 2. 01:43
 22/31 anonim ***** válasza:
88%
Kedves válaszoló. Szerintem elég egyértelmű valaszt kaptál arról hogy mi is a tényállás. Mèg 1 anya is megerősítette. Szerintem mostmár ha TE érett(ebb) vagy megértetted :)
2012. aug. 2. 10:20
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen kislány általában a lányok legtöbbje, éretlen. az a szomorú, hogy ma már azt hiszik, hogy 13 évesen felnőttek...
2012. aug. 2. 11:50
 24/31 A kérdező kommentje:
nos köszönöm a válaszaitokat... nos kicsit hülye voltam mert kedves Karolinámról semmilyen információt sem adtam meg :)... Nos, az anyja szigorúan neveli, ritkán engedi el 7-óráíg vagy tovább... elég nőies az alakja, 14 évesen én vagyok az első barátja, nekem is ő az első barátnőm. Jól tanul sőtt.. én egyáltalán nem befolyásolom ebben, éretten gondolkozik, sokminden érdekli... és kérlek ne hasonlítsátok össze őt ezekkel a mai műlányokkal.. értem ezt ezekre a fehér blúzos önmagukat fotózós vasalt,tépett hajú plázacicákra... egyáltalán nem ilyen.. tényleg nem cigizik, nem iszik alkoholt, nem is jár még csak bulizni se.... talán ezért gondolom hogy ő már nem kislány :) elhiszem hogy vannak ezek a klónok akik tényleg kislányoknak nevezhetők, de ezzel a kérdéssel csak azt szerettem volna kifejteni hogy vannak kivételek :P ha másképp gondoljátok nyugodtan írjátok... szívesen meghallgatok mindenkit.
2012. aug. 2. 23:28
 25/31 A kérdező kommentje:
szóismétlésért bocsi :S sűrűn használom a "Nos" szót
2012. aug. 2. 23:29
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Megköszönted a válaszokat, de értetted meg őket.

De kezdjük ott, hogy az anyja nem szigorúan neveli, hanem neveli. Semmi keresnivalója egy 14 éves kislánynak 7 óra után a falakon kívül. Nem tudja megvédeni magát.

A jó tanulás nem jelenti azt, hogy felnőttként gondolkozna. Sok ostoba diplomás embert ismerek. Remélem érted a párhuzamot.

"... ezekkel a mai műlányokkal..." Most menj oda a szigorú anyjához és köszönd meg neki, hogy ilyen normálisra nevelte a lányát!

Nem cigiztem, nem ittam alkoholt (azóta sem), de tudom, hogy 14 évesen csak egy kissrác voltam. Ja, jó is tanultam.

A barátnőm viszont jár bulizni, vagyis eljárunk különböző rendezvényekre, szórakozó helyekre. A te logikád szerint a 40 éve feletti barátnőm a kislány, mert jár bulizni, de 14 éves Karolinád a felnőtt nő. Ugye érzed, hogy ez hülyeség?

Lehet nagyon értelmes egy 14 éves kislány, de attól ő még az marad ami.

2012. aug. 3. 00:15
 27/31 A kérdező kommentje:
nem úgy értem hogy az a kislány aki bulizni jár, hanem ugy értem hogy az a kislány aki miden hétvégén s*gg részegre issza magát felelőtlenül, megértem mit akartok mondani, meg élettapasztalatotok már van, de arra kérlek benneteket legyetek kicsit megértőbbek, szerintem ti is útáltátok ha 14-15 évesen gyerekként kezeltek a felnőttek, még ha tényleg azok is voltatok.
2012. aug. 3. 13:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy utáltam, de most már látom, hogy tényleg gyerek voltam még.

Attól, hogy valaki normális vagy hülye (leissza magát) még nem lesz felnőtt. Ilyen tekintetben az egyetemisták a leginkább gyerekek. De ettől függetlenül a 14 éves kislány is kislány.

2012. aug. 3. 15:01
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem bántani akarnak a felnőttek, hanem utat mutatni.
2012. aug. 3. 15:02
 30/31 anonim ***** válasza:
Én is 15 éves vagyok, és az anyám engem is nevel. Én is akárcsak a barátnőd, nem járok buliba, nem iszom le magam a sárga földig és még sorolhatnám. De ettől még nem vagyok felnőtt, egy évvel ezelőtt így gondoltam, de most visszatekintve úgy tűnik mintha egy pillanat alatt benőtt volna a fejem lágya. Az az igazság hogy én az elmúlt 8-9 hónapban nagyon megváltoztam, sokkal érettebb a gondolkozásom mint akkor volt, és ez a körülményeknek köszönhető. Jó nem azt mondom hogy felnőttem, távolról sem így van, mert attól hogy normálisan nevelnek és vannak bizonyos körülmények amelyek tanítanak, még nem leszek 5 perc alatt felnőtt. De visszatérve a témára a 14 éves még tényleg kislány akárhogy is nézzük, sőt még én is az vagyok, ha nekem azt mondaná valaki hogy kislány nem sértődnék meg és nem fújnám fel a dolgot, mert tudom hogy igaza van. Amúgy meg nem is zavar, tőlem úgy hívnak az emberek ahogy akarnak, a jó indulatút örömmel veszem, a rossz indulatú pedig lepereg rólam, ennyi.
2012. aug. 4. 05:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!