Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi szinte mindenki azt, hogy egy 14 éves lány még kislány?
14 évesen már nem kislány, hanem tinédzser lány.
Kb 12 éves koruktól kezdődik a kiskamaszkor.
Innentől szerintem merő önámítás azzal nyugtatgatni magad, hogy a gyerek még fiatal ahhoz, hogy érdekelje a szex, a maszturbálás, a pasik, vagy bármi egyéb...
Jönnek a hormonok, méghozzá ipari dózisban, és így van aki előbb ér.
Én 11 évesen már maszturbáltam, csak akkor még nem tudtam, hogy miaz. És körülbelül 12 éves koromtól 19 éves koromig bezárólag egyfolytában a pasik és a szex járt a fejemben.
És? Tudtam tanulni, jó jegyeim voltak, nem szexeltem meggondolatlanul senkivel (16.5 évesen először komoly kapcsolatban és szerintem simán érettebb voltam rá, mint egynémely 18 éves, aki aztán jól megbánta), tisztában voltam a fogamzásgátlás minden fajtájával, és alapvetően műveltebb, nem piálós-cigizős kamasz voltam.
De a pasik és a szex egyfolytában érdekelt, és alig vártam, hogy elkezdhessem, hogy pasizhassak, hogy legyen barátom. (Nálam a 16 év valami mágikus határ volt, ami alatt nem lehetett)
Ha ezért bárki lekislányozott volna, hát egészségére... Tőlem mindenki úgy dugja homokba a fejét, ahogy akarja, attól még egy kamasznak vannak érzései és szexuális vágyai. Persze nem feltétlenül, de könnyen előfordulhat.
És lekislányozni, ahelyett ,hogy értelmesen leülnénk vele, és elmagyaráznánk a dolgok rizikóját és menetét, szerintem baromság...
Ettől függetlenül én is elröhögök magamon, 14 évesen milyen naiv és gyermeki lelkivilágom volt, ami rengeteget komolyodott azóta. :)
21L
zásgátlás minden
Jó, nem kislány: serdülő.
Élettapasztalata nulla, a szex még nem neki való: most lépett abba a korba, hogy utat keres. Még messze nem találta meg!
13:
"Innentől szerintem merő önámítás azzal nyugtatgatni magad, hogy a gyerek még fiatal ahhoz, hogy érdekelje a szex, a maszturbálás, a pasik, vagy bármi egyéb..."
Én nem mondom, hogy nem érdekli, de ettől én még kislánynak tartom. Azt is, aki esetleg már lefeküdt a barátjával.
"Ettől függetlenül én is elröhögök magamon, 14 évesen milyen naiv és gyermeki lelkivilágom volt, ami rengeteget komolyodott azóta. :) "
Tessék, te is kimondtad: naiv és gyermeki ilyenkor a lelkivilága a 14 évesnek. A tiéd is az volt, az enyém is.
Kérdésre amúgy szívesen válaszolok, meghallgatom őket, de egyenrangú partnernek és felnőttnek nem tudom őket tekinteni.
Nem hiszem, hanem tudom.
15 évesen te is gyerek vagy, még azt sem tudod, hogy mit jelent a tinédzser, pedig pár éve tanulsz angolul.
Még a 20 éves is gyerek. Gyakorlatilag amíg csak tanul és eltartják a szülei, addig gyerek valami. Addig nem tapasztal meg dolgokat és nem úgy gondolkozik, mint egy felnőtt.
12 évesen engem is foglalkoztatott a szex, de ettől még gyerek voltam.
Majd ha 20 évvel idősebb leszel, akkor rájössz, hogy a 25 alatti lányokat milyen könnyen fel lehet szedni. Mégpedig azért, mert kb. addigra nőnek fel. Akkor lesz kialakult egyéniségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!