Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, beleszerettem a legjob barátnőmbe, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Amióta eszemet tudom,leszbikus vagyok,eddig még senkinek nem beszéltem róla,még a szüleim se tudják,de történt az a nekem elég kellemetlen eset,hogy mint írtam beleszerettem a legjobb barátnőmbe,ő se tudja h leszbikus vagyok,és elszeretném neki mondani,de nemtudom hogy hogyan,tudtommal ő nem lszbikus,ezért félek elmondani,nem akarom hogy ez végetvessen a barátságunknak,és igazából azt szeretném kérdezni hogy,hogyan mondjam meg neki,hogy hogyan kezdjem el,mert fogalmam sincs.2012. aug. 1. 16:44
11/18 anonim válasza:
szerintem ismerkedj egy hozzád hasonlóan leszbikus lánnyal.hátha valaki más is megtetszik.később elmondhatod neki,hogy te a lányokat szereted és ha a bizalmába tudsz férkőzni,esetleg a hozzá fűződő érzéseidről is beszélhetsz,de jobb hogyha nem táplálsz magadba hiú reményeket,mert aki hetero,az hetero. csak magadat kínzod azzal,hogyha leragadsz nála.
12/18 anonim válasza:
beszélgetés közbe egyszer hozd fel a leszbikus témát, h mit gondol róla, és ha olyan a hozzáállása nyugodtan mondd el. Ha a legjobb barátnőd, akkor biztos megfogja érteni, még ha ő soha nem is fog így érezni irántad, és a barátságotoknak biztos nem lesz vége. Drukkolok neked:)
13/18 anonim válasza:
mióta vagytok legjobb barátnők? én bi vagyok de még ha legjobb barátnőm azt mondaná hogy szerelmes belém akkor se jönnék össze semmi féle képpen. szép meg minden de nem is az esetem meg nemtudnék rá 3 év barátság után nembarátként tekinteni meg nem is akarok..
14/18 anonim válasza:
én elmondtam hogy mit érzek iránta, ahhoz képest egész jól fogadta.. azóta mintha kicsit szorosabb lenne a kapcsolatunk. szóval én csak bíztatni tudlak. :)
de ha elmondanád neki, az is lehet hogy megijed és elkerül. ezt előre nem tudhatod.. de ha voltatok/vagytok olyan jó barátnők, biztos nem szakad meg a kapcsolatotok egy ilyen dolog miatt..:)
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,de nem kérek további válaszokat,
megbeszéltük a barátnőmmel....sajnos...azóta látni se akar... :(
2012. aug. 3. 23:27
16/18 anonim válasza:
hagyd hogy megeméssze. ez nem egy egyszerû dolog.. idõ kell neki:)
17/18 A megváltó Simon válasza:
Az első alkalomról küldesz videót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!