Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Tényleg ilyen lényeges, ha egy nő "szőrős"? Persze csak mértékkel (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek tényleg probléma, ha a nő szőrős. Persze nem azt mondom, hogy túlzottan, de tényleg ennyire számít nektek vagy csak mi dilemmázunk ezen, hogy "Juj, elkezdett nőni a szőr (pl.) a lábamon, már lehet érezni, mi lesz ha a barátom megsimogat, stb.?"
Nektek is ilyen lényeges ez, vagy csak a mi "h*lyeségünk"?
Légyszi normális válaszokat adjatok!^^
2012. aug. 1. 13:07
21/24 anonim válasza:
igen, mint ahogy elöttem lévö is írta, az nem igaz, h aki nagyon szörös nem tud mit tenni ellene (ha akar). A lézer az viszonylag hatékony, bár több kezelés kell, és sok helyen fájdalmas. De nem csak borotva meg epillátor létezik...
22/24 valo sam válasza:
Szia Kedves Kérdező!
Szerintem egyáltalán nem probléma.
Sőt nekem jobban tetszik ha szőrös. Régebben mindenki szőrös volt mégsem utálkozott senki. Ez a szőrtelenítés iszonyú divat lett, csak azért van oda mindenki érte.
23/24 Golan Trevize válasza:
"Régen".
Mikor régen?
Mert már az ókorban is szőrtelenítették magukat a nők...
24/24 anonim válasza:
# 13: Ez aztán nagyon kedves komment volt.. Nekem hó fehér, vékony és érzékeny bőröm van, és bár nem erős és sötét a szőr a lábamon mégis tele van sötét pöttyökkel a bőröm, amikkel sajnos egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Ha epilálok akkor is ott vannak, csak akkor még napokig égő vörös is a bőröm, annyira irritált lesz, ha fejemre állok is. Most akkor ássam el magam, mert így születtem? Roppantul jól esik ám azt olvasni, hogy mennyire undorító vagyok, mikor látom ezt magamtól is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!