Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Tényleg ilyen lényeges, ha egy nő "szőrős"? Persze csak mértékkel (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nektek tényleg probléma, ha a nő szőrős. Persze nem azt mondom, hogy túlzottan, de tényleg ennyire számít nektek vagy csak mi dilemmázunk ezen, hogy "Juj, elkezdett nőni a szőr (pl.) a lábamon, már lehet érezni, mi lesz ha a barátom megsimogat, stb.?"

Nektek is ilyen lényeges ez, vagy csak a mi "h*lyeségünk"?

Légyszi normális válaszokat adjatok!^^

2012. aug. 1. 13:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%

Osztom #3-as véleményét,igenis bazz szedje le és húzzon le a terembe edzeni,és legyen bomba alakja,mert én is képes vagyok rá,meg szolizni,meg dolgozni ezerrel,hogy tele legyek zsével,meg meg legyen minden,akkor szerintem ez elvárható,hogy a nő full igényes legyen mellettem,meg hordjon nagyon miniszoknyát.

Én megteszek magamért mindent akkor neki is meg kell tenni mindent.

2012. aug. 1. 13:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Számomra az egyik legundorítóbb dolog ha egy nő szőrös.Gondolok itt a fekete szőrszálakkal benőtt lábra,vagy a szőrös hónaljra no meg a bajuszra...És akkor ha ezeken a helyeken így hanyagolja a szőrtelenítést akkor el tudom képzelni hogy mi lehet odalent...
2012. aug. 1. 13:20
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én olyat is láttam már, hogy a lánynak olyan erős fekete szőrzete volt, hogy le volt ugyan neki borotválva a lábán, karján, de telis-tele volt fekete pöttyökkel a bőre, ahol a szőrtüszők voltak. Ja, és bajusza is lett volna, ha nem borotválja azt is. Iszonyatosan undorító volt, és nem is nagyon tud ellene mit csinálni szegény.
2012. aug. 1. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Én pont egy olyan nő vagyok amilyet az előző válaszoló írt,erős,fekete sok szőr,és hiába van frissen borotválva akkor is látszódik a fekete pont a bőrömön.Sokáig én is undorítónak tartottam és gátlásos voltam miatta,de megbarátkoztam magammal és a páromat sem zavarja,úgyhogy most már nem vagyok miatta gátlásos,
2012. aug. 1. 13:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én őszintén szólva leszarom ki mit gondol, epillálom a lábam és a félig meddig ki se nőtt szőreim előfordul hogy látszódnak közelről. De alapjáraton szőke szőröm van, ha valakit ez zavar menjen melegebb éghajlatra...
2012. aug. 1. 15:25
 16/24 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, hogy a barátnőm szőrösebb legyen nálam. Ilyen nem történhet meg. :-)

Élvezem a frissen szőrtelenített lábat és szeretem, ha egy nő ápolt, de eddig csak olyan lányokkal/nőkkel volt dolgom, akikek ez a dolog szintén fontos volt.

Tehát lényeges, de nem dől össze a világ, ha pár napig nem volt időd epilálni.

2012. aug. 1. 15:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én olyat is láttam már, hogy a lánynak olyan erős fekete szőrzete volt, hogy le volt ugyan neki borotválva a lábán, karján, de telis-tele volt fekete pöttyökkel a bőre, ahol a szőrtüszők voltak. Ja, és bajusza is lett volna, ha nem borotválja azt is. Iszonyatosan undorító volt, és nem is nagyon tud ellene mit csinálni szegény."

Hát igen, pont ilyen vagyok én is: sötét fekete szőrök mindenhol. Hiába vagyok frissen szőrtelenítve, a fekete pöttyök mindenhol látszódnak, ráadásul a bőröm is nagyon fehér.

Most azért kicsit elszontyolodtam, hogy ezek szerint undorítónak tart a férfiak többsége. :(

Változtatni viszont nem tudok rajta, úgyhogy reménykedek, hogy szerencsém lesz és találok egy toleráns párt, mint a kedves #14-es. :)

2012. aug. 1. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó lézeres szőrtelenítés,kuponnal 17.000Ft-ba kerül 100.000 helyett,nem nézed meg?
2012. aug. 1. 17:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az eros, fekete szorzetu lanyoknak a gyanta es az epilalas is jo lehet, idovel pedig gyengul tole a szor. Mondjuk en szoke vagyok, igy nem okoz gondot, mert gyenge is a szorzetem. Viszont kirakati baba sem vagyok, pedig igenyes vagyok, azonban amikor nincs idom vagy kedvem neha leszorteleniteni, hat igy jart a baratom. :D Utana legalabb jobban ertekeli amikor megint sima. Nehogymar belehaljon! Amugy neki szoros a laba, es nem borotvalja, pedig meglehet nekem jobban tetszne siman!!
2012. aug. 1. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Mivel a fekete haj a gyengém, nem reklamálhatok, ha van pár szőrszál a barátnőm lábán.
2012. aug. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!