Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy lánnyal/fiúval, nagyon megkedvelnétek. Eljönne a családi bemutatás, és kiderülne, hogy a párod roma családból származik, csak éppen rajta nem látszik? Köszönöm előre is!
2012. aug. 1. 01:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Futnék. Gyorsan.
2012. aug. 1. 01:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy életemben először eljátszanám, hogy pofátlanul szó nélkül lelépek.

Bár az se jó, mert megbántom egy szem csemetéjüket, és rámjön a 672 tagú rokonság és agyonver...

ÚÚÚú b.aszki ez totál szívás.

2012. aug. 1. 02:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi legyen :( Nagyon szeretem a srácot, egyáltalán nem látszott rajta semmi, azon kívül, hogy barna haja és szeme van, de hát abból rengeteg szaladgál az utcán :( Nem az a lepukkadt család, rendes körülmények között élnek, meg így egyszeri találka után anyuka-apuka, nővér is kedvesnek tűnik.:( Ajjajj! Valami tanács esetleg? :/

19L

2012. aug. 1. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát hallod nem tudok jót tanácsolni.

Ha kedvesnek tűnnek és rendes állampolgárok, nem az ótvar cigányok akkor szerintem megpróbálhatod.

De még igyis benne van a pakliba hogy becsúsztat neked egy gyereket és onnantól kezdve főzöl és kuss van!

Bocsi :((

2012. aug. 1. 02:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Én lesz*rnám.:) Mibajod lesz ugyan tőle? Semmi... Ha rendesek akkor nem kell vele foglalkozni. Ha szereted egyáltalán nem kéne, hogy érdekeljen.
2012. aug. 1. 02:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy különösebben nem is érdekel egyelőre, csak nagyon nagyon nagyon meglepett. Ez az egyetlen, amire nem voltam felkészülve. Gyereket meg tuti nem csúsztat be nekem senki, még 100% magyar sem! :D
2012. aug. 1. 02:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha rendesek, a srácot meg szereted, akkor ugyanazt mint eddig. Ha nem rendesek, mondd be, hogy bocsi mégsem. Ha csak szokatlanok simán, az azért lehet, mert alapból más a vérmérsékletük, attól még vannak köztük is normálisak. Ha úgy beszélnek, mintha folyton mindenhol mindig szerepelnének, akkor mondjuk azért érdemes eltűnődni. Az az ember, aki nem tud egy emberhez beszélni egyszerre, az frusztrált függetlenül, hogy cigány vagy fehér.
2012. aug. 1. 02:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék belőle akkor problémát. Nem a családjaitok szerelmesek. Ez e kettőtök kapcsolata. A többi csak körítés.
2012. aug. 1. 02:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Lesz*rnám hogy milyen származású a barátnőm
2012. aug. 1. 04:07
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem mindegy. Nem roma emberek között is van gerinctelen féreg, és fordítva.

Csak sajnos a média tolja az arcunkba ezt a "cigánykérdést", és persze hogy kialakul egyfajta előítélet.

Szerintem kezeld úgy a szitut, mint az előző kapcsolataidat, mármint, hogy ne a származással foglalkozz.

Meg amúgy is, a családjával jársz, vagy vele?

2012. aug. 1. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!