Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tik mit Csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek 3 hònapja 18 elmultam abben az evben leszek 19 a "baratom 19 mindketten szeresuk egymast ... De egyikonk szuleink sem engedik a baratom drogozik de azt mondta hogy melletemle tenné mert akkor csak én lennénk a szamara "es igy tett mint a kisgyerek a cumis uveget eldobja o is el dobná. Õ azt akarja hogy szökjek el vele és nem akar a csaladom egyik tagjaval sem foglalkoni igy mondta te kellesz de a csaladod nem ! De en sem akarok a csaladjaval foglalkozni mert nem kedvelem oket !!! hogy miért mert nagy arcùak és a nem a foldon jarnak attol felek hogy ha el szokom vele akkor csalodni fogok es akkor a szuleim lennenek melletem :S Help2012. júl. 31. 20:27
1/8 anonim 

válasza:

Mink megtanúnánk magyarul, e!
Egyébként meg drogos, nagyszájú, ha lelépsz vele, kihasznál, de ahogy érzed.
2/8 anonim 

válasza:

eléggé felelőtlen döntés lenne. és ha mégsem rakná le a drogot akkor hova mész? miből élnétek és hol laknátok? nem úgy működik az, hogy csak fogod magad és elszöksz. a szüleid sem ezt érdemlik miután felneveltek. inkább hagyd azt a drogos csávót és keress jobbat.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát egyenlöre a nenémhezz angliaban élunk és o jonne ki csak nem tudom mit tegyek :S És el álna dolgozzni o én meg vissza suliba
2012. júl. 31. 20:38
4/8 anonim 

válasza:

Otthagynám a pasit meg messziről kerülném az efféle társaságot. Visszaülnék az iskolapadba, de ezúttal többet olvasnék és ismerkednék a Magyar helyesírás szabályai című könyvvel. Minden energiámat a tanulásra fordítanám és ha már lenne egy jó szakmám, keresnék vele egy állást, hogy meg tudjak állni a saját lábamon. Csak ezután keresnék barátot, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznének, mint én. Tehát dolgozik, nem pedig drogozik. Körül néznék kicsit a világban és nem lennék egy naiv és buta lány. Mert jelenleg ez rólad a benyomásom. Szóval én ezt tenném a helyedben. És egyáltalán nem bunkóságból írtam.
25/N
5/8 anonim 

válasza:

mesébe illő, írj ebből egy könyvet, de a vlóságban nem ilyen egyszerű. ne légy buta, inkább nőj fel a szüleid mellett. ne hagyd hogy tönkretegye a fiatlságodat.
6/8 anonim 

válasza:

Jav: aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezne..
7/8 A kérdező kommentje:
9 eves voltam mikor ide koltoztunk es elezetem nincsen a billentyun :-(
2012. júl. 31. 20:45
8/8 anonim 

válasza:

ha szereted, és tényleg megbízol benne, hogy betartja amit ígért, akkor ne hagyd hogy az utatokba álljanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!