Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim piercing? Lányok, vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim piercing? Lányok, vélemény?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék intim piercinget, pontosabban egy Prince Albertet, és érdekelne a véleményetek. Két változat jöhet szóba: vagy a teljes karika gömbbel, vagy az ún. bananabell (főleg szemöldök-piercingnél használják, enyhén hajlított rúd, két végén gömbökkel, esetemben a makk alatt, illetve a makk tetején lenne, feszesen).

Ki mit gondol?

16/F

U.i.: Igen, kaptam szülői hozzájárulást, a pénz is megvan rá, piercinges is, csak a vélemény érdekel, NEM kérek lebeszélést, elemezgetést, stb.!

2012. júl. 31. 23:16
 1/8 anonim válasza:
78%
veszélyes, mert beleakadhat a mandulába..xd
2012. júl. 31. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
szerintem ez az Albert irtózatosan undorító, a kisebb talán még tetszene is 21L
2012. júl. 31. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
nekem tetszik vagy tetszene de lehet picit tartanék hogy mi van ha kieseik és bennem marad vagy megsért vagy mittudoméén de amugy sexy én is akartam csak a pasimnak nem tetszik.. 24/L
2012. júl. 31. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
azért képzelem ahogy beálltál anyád elé hogy karikát akarok a faszomba anyu haha
2012. júl. 31. 23:28
 5/8 A kérdező kommentje:

3, Hát megértem a pasidat, nem könnyű döntés, én is hónapokig gondolkodtam rajta, az akkori barátnőm konkrétan emiatt hajtott el (felvetettem neki, ő meg kerek perec megmondta hogy nem, és hogy neki nem kell olyan pasi aki még csak gondolni is akar erre... azóta persze összejött egy haverommal, akinek mellékesen van, és imádja -.-)

4, Nagyon egyszerűen. Odamentem, megmondtam hogy piercinget szeretnék. Leültünk megbeszélni hogy milyet és hogyan, elmondtam mindent, és mikor látták hogy utánanéztem, tisztában vagyok a dolgokkal, ráadásul a szükséges pénzt is megkerestem, azt mondták megengedik.

2012. júl. 31. 23:38
 6/8 anonim válasza:

Kedves Ifjú! Én a "banános-gombócos" verzió mellett tenném le a voksom. Szerintem nagyon tuti. Mivel alaposan utánanéztél, gondolom ismered a "mellékhatásokat", következményeket és "balesetforrásokat". Gondolok például a rendszeres tisztításra, 6-8 megvonásra blabla.. A legnagyobb veszélyforrás egy új piercingnél te magad vagy. Meg kell szokni. Amíg nem válik részévé a testednek, könnyen megfeledkezel róla, beleakadsz törölközővel, öltözésnél, stb (tapasztalat, nekem több is van, a legújabbat épp most szokom). A 6-8 hét gyógyulási idő után és megfelelő ápolás mellett sok örömöt lelsz majd benne te is és a partnered is. Én imádok eljátszogatni vele, tetszik, amikor koccol a fogammal. Ha rendesen meg vannak szorítva a golyók, akkor nem fogod elhagyni. Ha mégis, odabent úgysem marad semmi. :) Azért a biztonság kedvéért tarts otthon egy tartalék szárat és golyókat, ha véletlenül mégis elhagynád valamelyik részét gyorsan tudd pótolni, mert nagyon gyorsan benő.

Ha van valami kérdésed, írj bátran.

26/L

2012. aug. 2. 11:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlatot, lehet élek vele :D Viszont azt meg tudod mondani (látom van tapasztalatod), hogy kb. meddig vérzik? Eltérő véleményeket olvastam, volt aki szerint 5-6 napig, volt akinek meg egy-két óra után elállt. Persze gondolom sokat számít hogy mennyire jó helyen, mennyire jó kezekben készül el, eltalál-e a mester egy eret vagy nem, stb.

Igazából csak azért kérdeztem, mert elég sok lány idegenkedik tőle. Most teszem azt felszedek valakit egy buliban, szobára megyünk, meglátja, hogy milyen reakciót várjak. Sikítva rohan ki, vagy tetszik neki?

A 6-8 hét nem biztos hogy menni fog használat nélkül, maximum kettőt tudok garantálni :D De elvileg annyi elég hogy szépen begyógyuljon!

2012. aug. 3. 00:37
 8/8 BlackDahlia ***** válasza:

Most komolyan.. Nem tudom azóta mi történt, de ha 16 éves fejjel ideírkálod gyakorikérdések-re, hogy intim piercinget akarsz és kinek mi a véleménye róla, az szerintem elég gáz....

Vagy akarod mert tetszik, vagy nem, mert idegenkedsz tőle...

Az, hogy a netes nép mit gondol, miért kéne, hogy befolyásolja a döntésedet?!

Ne haragudj, de maga ez a diskurzus is azt bizonyítja, hogy ráértél volna erre még.

Foglalkozza tanulással, légyszi.

Köszi :*

2018. okt. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!