Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátnőm barátjába, és ő is belém. Mit tehetnék? Muszáj elfelejtenem, de nem tudom, és nem is akarom.

Figyelt kérdés

A barátnőmet soha nem akarnám ezzel megbántani, természetesen nem is tud róla. A pasinak is ér szerintem annyit a kapcsolatuk (igaz, egy hete vannak még együtt csak), hogy ne rontsa el. Félek tőle, mi lesz ha kettesben leszünk, vagy egy közös lerészegedős ottalvós bulin, és magamtól is félek, mert tudom mire lennék képes. Egyszerű megoldásnak tűnik, hogy akkor nem találkozunk, nem beszélünk egy ideig, de nem bírjuk ki, tegnap láttam utoljára de iszonyatosan hiányzik, és én is neki.

Nagyon el vagyok keseredve!

2009. júl. 17. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én korosztályom:)

Hát...megint csak azt tudom mondani: szerinted veled ezt nem fogja eljátszani? Téged nem fog otthagyni egy másik csajért egy hét után(vagy megcsalni...mert hát "őt" is szereti akkor le is feküdhet vele stb)?

Én semmi komolyságot nem látok ebben a fiúban...szerintem te jobbat érdemelsz de te tudod!

Mond neki hogyha tényleg szeret akkor szakítson a jelenlegi barátnőjével...ha szeret megteszi, ha nem akkor nem is érdemel meg.

17/F

2009. júl. 18. 23:41
 12/13 A kérdező kommentje:
És ha megmondom neki, és szakít vele? Összejövünk, de a barátnőmmel meg örökre összeveszek:(
2009. júl. 19. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Valamit valamiért...barát vagy szerelem...én az utóbbit választanám nekem a szerelem fontosabb!

Amúgy meg nem kell tudnia róla...és nem te hagyod el hanem a srác tehát ő bántja meg ő a f*sz nem te!:)

Szakítanak, megvígasztalod...nem kell neki elmondani és kész!

Lehet gonoszul hangzik, de istenem ilyen az élet!

Valakinek veszteni kell hogy a másik nyerhessen...

17/F

2009. júl. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!