Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokat számít nektek az első benyomás?
Figyelt kérdés
Mármint nem az első beszélgetésre gondolok, hanem mondjuk amikor először megláttok egy fiút.. Fontos az hogy a fiú hogyan mutatkozik előttetek első latásra (Pl.: amikor suliban új diák elmegy mellettetek a folyosón, egy helyes srác az utcán stb) :) és nagyobb eséllyel indulnék a lányoknál ha első látásrá a "menő, laza" formámat mutatnám nekik?? :D2012. júl. 31. 21:49
1/4 anonim válasza:
az számít igazán, meg hogy önmagadat add. :-)
2/4 A kérdező kommentje:
önmagamát adom.. :D arra vagyok kíváncsi, hogy a viselkedésem is fontos-e először (ezt elfelejtettem írni)
2012. júl. 31. 21:54
3/4 anonim válasza:
Uh, bakker, ilyenkor jövök rá, mennyire kanos is vagyok. Hát igen, nagyon számítana:D
És egyébként igen, a külső is számít, mennyire igényes, mennyire jó a stílusa stb:)
4/4 anonim válasza:
Nem is feltétlenül a viselkedés, hanem az egész megjelenés (mozgás, testtartás, nekem pl. az öltözködés is számít), mindez első látásra eldől (nálam), hogy esélyes-e az illető vagy sem. De az azonnal meglátszik, ha erőltetett és csak egy felvett szerepről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!