Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bőven 20 feletti szűz létemre mi értelme annak, hogy napi 2-3 órát olvasom a "szerelem-szex" kategória kérdéseit?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban többször megfordult a fejemben, ennyiből akár pl. egy Boeing 747 szerelési kézikönyvét is tanulmányozhatnám helyette, kb. ugyanott volnék (egyikkel sem megyek semmire).2012. júl. 31. 20:08
11/19 anonim válasza:
Nekem már volt randim is innen, ne add fel, neked is összejöhet!
22f
12/19 anonim válasza:
és akkor te miért vagy fent "kedves" utolsó? nem biztos, hogy mindig fent vagyunk attól hogy néha megnézzük a kérdéseket. az mivel jobb, ha valaki egész nap a fészbukon lóg? az sem külömb semmivel.
13/19 anonim válasza:
szerintem szórakoztató olvasni a fura kérdéseket :) mit jelent a bőven 20 felett? 25?
14/19 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj,énis mindíg ezt a rovatot olvasom mert vannak olyan kérdések amik engem is érdekelnek ,és meglepő módon normális válaszok vannak amikből lehet tanulni:) 17/L
15/19 anonim válasza:
néha engem is elgondolkodtat hogy hogy tudok napi szinten legalább 2 órát eltölteni itt,de valószínű azért van mert énis szűz vagyok és érdekel a téma. Előző voltam
16/19 anonim válasza:
lehet itt elméleti tapasztalatokat szerezni ami jól jöhet és sok h*lye kérdés és rá a troll válaszok is érdekelnek.
jobb olvasgatni, majd megfelelő ismerettel belevágni, mint belevágni és utána kiírni hogy lehetek terhes? vagy a barátnőm lehet terhes?
én is szűz vagyok, de csak azért mert olyan lánnyal szeretném elveszíeni, akit szeretek. olyanra már sok lehetőségem lett volna hogy csak szex.
17/F
17/19 Johii válasza:
Én is szűz vagyok, és ugyanazért mint az elöttem lévök, én is a trol válaszok miatt, és azért hogy esetleg egy-két hasznos dolgot is olvassak.
17/L
18/19 anonim válasza:
Mert hol másol olvashatnád, hogy nem gáz (sőt büszkeség!) bőven 20 feletti szűznek lenni???
19/19 szántóvető válasza:
dehogynem,gyűjtöd a tapasztalatot.3-4 év és tudni fogsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!