Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenéves fiúk! Melyik jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves fiúk! Melyik jön be jobban? (kép)

Figyelt kérdés

Arctól,belsőtől és mindentől függetlenül milyen testű lányokkal jártok szívesebben?

Karcsú,szép alakú,viszont lapos mellű/fenekű:

[link]

vagy

Teltebb,viszont nagyobb mellű,kerekebb fenekű:

[link]

Kb olyan vagyok, mint a második képen Demi Lovato, és ez zavar,mert állandóan azon görcsölök,hogy vajon így tetszek-e a fiúknak..:( Írjatok véleményeket, és hogy hány évesek vagytok(főként 15-25 éves fiúk véleményét várom) köszi! 15/L

2012. júl. 31. 16:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem úgy értem,hogy köldökig kivégott pólóban +tangában rohangálnék ide-oda,hanem hog kis dekoltázs..ilyesmi
2012. júl. 31. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Basszus öltözz egyszerűen nőiesen és kész!

Ha olyan napod van végy fel kicsit merészebbet ha meg nem akkor nem!

2012. júl. 31. 16:47
 13/24 A kérdező kommentje:
oké!! köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2012. júl. 31. 16:48
 14/24 Diavolino44 ***** válasza:

Csak azt nem ertem, hogy melyik idiota volt irta oda, hogy a masodik lany FAT???

Egyertelmuen a masodik

F27

2012. júl. 31. 16:57
 15/24 anonim ***** válasza:
sztem az öltözködésről ne fiúkat kérdezz, hanem mondjuk nőket 25 fölött akik már jobb esetben elfogadták a testüket és tudják, hogy lehet öltözködni hozzá. 23/f
2012. júl. 31. 17:11
 16/24 anonim ***** válasza:

egyértelműen a 2., az ilyen lányok nagyon tetszenek, de az első képen lévő lánynak azért nincs nagyon még melle meg segge mert még csak 14 éves, a második meg legalább 18.

de a 2. az nagyon szép.

17/f

2012. júl. 31. 17:15
 17/24 anonim ***** válasza:
az elsőnél még nekem is nagyobb melleim vannak 21/f
2012. júl. 31. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:

1-es kép: Szép normál alak nőies gyönyörű ápolt haj, fiatalos fesztelen kisugárzás, nőies ruhák egyenes tartás és olyan tengerpart ami a tenger színéből ítélve nem egy snassz strand. Ez a csaj jó party lehet és ezért vonzó. A kisugárzása és a nőies fiatalossága is érdeklődést felkeltő, szóval az alak fontossága nagyon mérséklődött, úgyhogy nem jó képet választottál!

2-es kép:

Szép formás csaj. Szép mellek kicsit vastag comb nem tökéletes de arányos test. Elméretezett fürdőruha, rendetlen szoba. Az arca nem olyan szép mint az elsőnek és a haja sem sugároz erőt és nőiességet. A szoba rendetlen bár otthonos de nem igazán hangulatos. Ez tudatalatt utal a csaj személyiségére amit nem hagy figyelmen kívül az emberi agy amikor kinyilvánítja tetszését vagy nem tetszését. Ez a csaj nem sugároz erőt, inkább bizonytalanságot hiszen önmagát fotózza pózolva kissé erőltetve, szóval próbál jól mutatni a képen. Nem természetes mint az első csaj és ez lehet önbizalomhiány erősítésének a vágya miatt is. Az idomok miatt ez a csaj némiképp szexibb de az első vonzóbb az egyebek miatt.

Szóval ha választani kéne és figyelmetlenül hagyhatnám az első csaj vélelmezhető anyagi igényeit akkor mindenképp az első csajt választanám alaktól függetlenül.

Vagyis beláthatod hogy az alak az csak egy fontos adat de nem dönt el semmit sem!

29F

2012. júl. 31. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Miután elárultad, hogy te olyan vagy, mint a második, szerinted mit választanának hogy ne bántsanak meg? :)

Amúgy meg nem két debil testűt kellett volna hogy feltegyél! Én szeretem a húsos formát, de ez a második nagyon elb*szott... van vagy 140 centi és a kis mellei is a nyakában vannak.

2012. júl. 31. 19:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Első:)

Szeretem ha egy csaj törékeny, az erősebb tipus annyira nem jön be.

Mellméret amugy nem igazán érdekel, fenéknél viszont azért már van elvárás, de pl.megnéztem a csaj többi képét, az övé nekem már megfelelő.

Rákerestem amugy erre a Demi Lovatora is, a legtöbb képén ennél határozottan karcsúbbnak tűnik, úgy már bejön:)

2012. júl. 31. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!