Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves fiúk! Melyik jön be jobban? (kép)
Figyelt kérdés
Arctól,belsőtől és mindentől függetlenül milyen testű lányokkal jártok szívesebben?
Karcsú,szép alakú,viszont lapos mellű/fenekű:
vagy
Teltebb,viszont nagyobb mellű,kerekebb fenekű:
Kb olyan vagyok, mint a második képen Demi Lovato, és ez zavar,mert állandóan azon görcsölök,hogy vajon így tetszek-e a fiúknak..:( Írjatok véleményeket, és hogy hány évesek vagytok(főként 15-25 éves fiúk véleményét várom) köszi! 15/L
2012. júl. 31. 16:31
1/24 anonim válasza:
itt határozottan a második. 17/f
2/24 anonim válasza:
szerintem is egyértelműen a 2. 17f
3/24 A kérdező kommentje:
szóval ha valakinek nagyobb a melle/feneke, az előny? Nem akarok k urvásan öltözködni,de szerintetek hogyan hangsúlyozzam ki?
2012. júl. 31. 16:41
4/24 anonim válasza:
3. vagyok
A 2. képen lévő testalkat egyértelműen jobb, konkrétumot nem tudok mondani rólad mert téged nem láttalak...
inkább legyen rajtad akár +4-5 kg mint hogy anorex legyél
5/24 anonim válasza:
Egyértelműen a második. Nem attól lesz valaki szép alakú hogy sovány. Az annál jóval összetettebb, de manapság az a tévhit a trendi, hogy soványnak kell lenni és fogyókúrázni és akkor jó alakja lesz valakinek, ez az igazságtól nagyon távol áll. Egy kis genetikát leszámítva akárkinek lehet jó alakja, ha foglalkozik vele.
6/24 anonim válasza:
> szóval ha valakinek nagyobb a melle/feneke, az előny?
Igen.
> Nem akarok k urvásan öltözködni,de szerintetek
> hogyan hangsúlyozzam ki?
Ne hangsúlyozd ki.
7/24 A kérdező kommentje:
szinte teljesen egyezik az alakunk a másodikkal.csak én magasabb vagyok picit.de akkor kihangsúlyozzam az előnyeimet(mell,fenék) vagy ne?
2012. júl. 31. 16:44
8/24 anonim válasza:
ezzel a kihangsúlyozással könnyen túlzásba lehet ám esni...
9/24 A kérdező kommentje:
de ha kihangsúlyozom akkor elterelődik a figyelem a combomról? mert főleg az a vastagabb :S
2012. júl. 31. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!