Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek? Mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
beiratkoztam a modellinghez(vagy hogy mondjak helyesen)...mar regota mondtak hogy bekene iratkozzak de nemnagyon akartam most megis belementem....sikerult kilabalnom a depressziobol es konnyeben nyilok meg az emberek elott es magabiztosabb is vagyok....sikeresebb vagyok a pasikkal is de megis ugyerzem neha hogy nem er semmit az eletem es nagyon elszomorodok hogy semmi nemjon ossze....nem vagyok hisztis vagy valami csak vannak ilyen kitoreseim es nemtudom miert vajon ez meg mindig a depresszio jelei?....
2009. júl. 17. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak rossz napjai. Ha huzomosabb ideig volt depressziód,akkor gyakrabban,visszatérnek a régi gondolatok. Kitöréseknek kell lennük,(elfolytott érzelmeknek)mert ha nem lennének belül szétszakítanának téged!Tehát semmi baj,ha továbbra is fennáll,akkor egy pszihológustól kérj tanácsot. :)
2009. júl. 17. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem elfolytott érzelmeknek kell lenniük,hanem,azoknak kell kitörniük.(félreérthetően írtam)
2009. júl. 17. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:

talán, mert még semmit se csináltál az életben, amire igazán büszke lennél.

majd elmúlik, ha sikereket érsz el. meg keményen dolgozol, bár ez fotozásnak tünik, abban nem tudom mi a munka(na mindegy,itt inkább a fotos dolgozik).

2009. júl. 17. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom:)lehet azis baj hogy kicsit maximalista vagyok nagyon sok mindenre lehetnek buszke(masok szerint)..d engem megse izgatnak...es mar voltam pszihologusnal...meg gyogyszereket is szedtem:(eleg sokat.....es a modelling..hat nem csak fotoznak mert eleg sokat kell tanuljunk es reszt veszunk a varosban zajlo tobb mind 211 rendezvenyen....
2009. júl. 17. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
vagyis hogy miis segitunk megrendezni azokat es bemondok vagyunk neha meg ilyensmi csak rosszul fogalmaztam
2009. júl. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!