Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit szeretek mit tegyek? Lent bővebben
van egy fiú nagyon szeretem elmondtam neki .. ő is igy érez
csak a baki h még soha nem csókolóztam de ő szeretne ..
mit csináljak adjatok tanácsot
egyáltalán hogy álljak neki mit csinálja?? nagyon félek..
13/L
Nem, nemkell, ha esetleg te rágózol és ő nem:D átadhatod neki a rágót;) férfiból van ahogy én, hidd el tecceni fog neki:D
És csók közbe, nelégy merev, engedd el magad, túrj bele a hajába, simogasd az arcát a kezét...ő is ezt fogja tenni;)
Ne, nemkell, nem fog zavarni. De ha pl: te rágózol és ő nem, add át neki csók közbe, férfiból van úgy ahogy én, hidd el tecceni fog neki;)
És persze csók közbe ne légy merev, lazulj el, turj bele a hajába, simogasd, ő is ezt fogja tenni...
Nem nemkell, nemfog zavarni csók közben...ha csak egyikőtök rágózik, akár át is adhatjátok egymásnak :P férfiból van úgy ahogy én, hidd el tecceni fog neki:D
És csók közbe ne légy merev, lazulj el, túrj bele a hajába simogasd, ő is ezt fogja majd tenni;)
T*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!