Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú akit szeretek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit szeretek mit tegyek? Lent bővebben

Figyelt kérdés

van egy fiú nagyon szeretem elmondtam neki .. ő is igy érez

csak a baki h még soha nem csókolóztam de ő szeretne ..

mit csináljak adjatok tanácsot

egyáltalán hogy álljak neki mit csinálja?? nagyon félek..

13/L

2009. júl. 17. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, nemkell, ha esetleg te rágózol és ő nem:D átadhatod neki a rágót;) férfiból van ahogy én, hidd el tecceni fog neki:D

És csók közbe, nelégy merev, engedd el magad, túrj bele a hajába, simogasd az arcát a kezét...ő is ezt fogja tenni;)

2009. júl. 17. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne, nemkell, nem fog zavarni. De ha pl: te rágózol és ő nem, add át neki csók közbe, férfiból van úgy ahogy én, hidd el tecceni fog neki;)

És persze csók közbe ne légy merev, lazulj el, turj bele a hajába, simogasd, ő is ezt fogja tenni...

2009. júl. 17. 19:52
 13/17 A kérdező kommentje:
okés:)köszi
2009. júl. 17. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem nemkell, nemfog zavarni csók közben...ha csak egyikőtök rágózik, akár át is adhatjátok egymásnak :P férfiból van úgy ahogy én, hidd el tecceni fog neki:D

És csók közbe ne légy merev, lazulj el, túrj bele a hajába simogasd, ő is ezt fogja majd tenni;)

T*

2009. júl. 17. 19:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Jahj bocsi h 4 szer leírtam ugyan azt, csak nemvettem észre h közbe másik oldalvan xD azthittem nem küldte el, segíteni szeretnék;)
2009. júl. 17. 19:57
 16/17 A kérdező kommentje:
semmi baj :)
2009. júl. 17. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagy ha ugy erzed hogy egyre kozeledtek a pillanathoz akkor vedd ki elotte,den az utolso pillanatban.
2009. júl. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!