Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit szeretek mit tegyek? Lent bővebben
van egy fiú nagyon szeretem elmondtam neki .. ő is igy érez
csak a baki h még soha nem csókolóztam de ő szeretne ..
mit csináljak adjatok tanácsot
egyáltalán hogy álljak neki mit csinálja?? nagyon félek..
13/L
Először is nyugis hely, nem egy főtér közepe pl.
Ha a fiú akarja, akkor ő fog kezdeményezni, de megkönnyebbítheted a dolgát azzal,h kimutatod azt h teis szeretnél...bújj hozzá, és ilyenkor esélye nyílik próbálkozni, hagyd, had ő irányítson, onnantól már hidd el nemlesz gond,ösztönösen fog jönni, és hidd el jólesz:D...remélem segítettem =)
Igen segitettél:)
14 éves.
Lemerném fogadni h a fiúd sem nagy profi ilyen fiatalon a csókolózásban, úgyhogy ő sincs a legjobb helyzetben, sőt...
Mindenképp szügsége lesz a segítségdre;) amit az előbb mondtam, adj neki pozitív visszajelzéseket =)
T*
Ne stresszelj! mert észreveszi, és őis parázni fog...
Mondom az összebújásra esküszök;) mert akkor nemkell az a feltűnő közeledés, leültök egy padra átöleled, és akárhogy de összefog tévedni a tekintetetek, és a szátok is egy idő múlva:P
Jah és szerintem csók előtt semmiképp ne egyél, az nem épp jódolog:S inni ihatsz természetesen;)
T*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!