Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy vékony csaj mint egy dundibb?
"5. Már nem azért de nagyon félrebeszélsz. Régen pont azért volt a telt nő az ideál meg a termékenység jelképe mert jobb anyának, termékenyebbnek, könnyebben szülőnek tartották. Sőt ma is azt mondják h akinek széles a csípője az könyebben szül. És am sem dagadt hanem duci nőkről volt szó "
Jól mondod, RÉGEN. Ma már a tudomány mai állása szerint, tudjuk, hogy mennyi problémát okoz az, hogyha kövérek, vagy ahogy szebben mondják teltek vagyunk. Magamon is érzem a különbséget, szóval ezen már tapasztalatom is van.
"jobb anyának, termékenyebbnek, könnyebben szülőnek tartották."
Annak TARTOTTÁK, azaz nem feltétlenül az. Biológiailag az ÁTLAG a JÓ, azért van abból SOK!... Szerintem. Hajlandó vagyok elhajlani. Szerinted? PM?
De még mindíg nem fogod fel h miről van szó. Bár ilyen fiatalon nem csodálom. Duci: +3-4-5 kiló Kövér: 100+ kilós.
NEM UGYAN AZ. Rajtam 4 kiló plussz van. Nem vagyok kövér. Meg ha csontkollekció lennék akkor hülyén néznék ki mert széles a csípőm. És a széles csípőről még ma is azt mondják h könnyebben szül. MA. NEM RÉGEN
Bírom ezt, hogy kövérnek lenni GENETIKA.
A hajlam, az genetika. Az életmód, az választás.
Hízásra hajlamos egyénnek sem úgy kell kinéznie, mint egy vágásra érett zsírdisznónak...
A DUCI eufemizmus, a kövérek mondják magukra, hogy duci.
A molett meg a vastag testalkatú nem duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!