Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó egy vékony csaj mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egy vékony csaj mint egy dundibb?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

"5. Már nem azért de nagyon félrebeszélsz. Régen pont azért volt a telt nő az ideál meg a termékenység jelképe mert jobb anyának, termékenyebbnek, könnyebben szülőnek tartották. Sőt ma is azt mondják h akinek széles a csípője az könyebben szül. És am sem dagadt hanem duci nőkről volt szó "

Jól mondod, RÉGEN. Ma már a tudomány mai állása szerint, tudjuk, hogy mennyi problémát okoz az, hogyha kövérek, vagy ahogy szebben mondják teltek vagyunk. Magamon is érzem a különbséget, szóval ezen már tapasztalatom is van.

"jobb anyának, termékenyebbnek, könnyebben szülőnek tartották."

Annak TARTOTTÁK, azaz nem feltétlenül az. Biológiailag az ÁTLAG a JÓ, azért van abból SOK!... Szerintem. Hajlandó vagyok elhajlani. Szerinted? PM?

2012. júl. 31. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem a kérdést, miért kéne hogy jobb legyen ?
2012. júl. 31. 10:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

De még mindíg nem fogod fel h miről van szó. Bár ilyen fiatalon nem csodálom. Duci: +3-4-5 kiló Kövér: 100+ kilós.

NEM UGYAN AZ. Rajtam 4 kiló plussz van. Nem vagyok kövér. Meg ha csontkollekció lennék akkor hülyén néznék ki mert széles a csípőm. És a széles csípőről még ma is azt mondják h könnyebben szül. MA. NEM RÉGEN

2012. júl. 31. 10:29
 14/23 Golan Trevize ***** válasza:
49%

Bírom ezt, hogy kövérnek lenni GENETIKA.

A hajlam, az genetika. Az életmód, az választás.

Hízásra hajlamos egyénnek sem úgy kell kinéznie, mint egy vágásra érett zsírdisznónak...

2012. júl. 31. 10:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
KI BESZÉLT ITT KÖVÉREKRŐL???? Ti akiknek a duci egyből zsírdisznót jelent. DUCI értitek DUCI. Nem hájas!!!! Mondom h én még sportolok is elég intenzíven. Nem zabálok és mégis van rajtam egy kevés. GENETIKA
2012. júl. 31. 10:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem igaza van az előttem szólónak. Anyum teltebb, apum vékony. Én a kettő elegye vagyok. És tényleg nem beszélt itt senki kövérekről, hanem duciról.
2012. júl. 31. 10:33
 17/23 Diavolino44 ***** válasza:
48%
10 valaszolo: Itt ducirol van szo! En meg olyan lanyt nem lattam aki evekig sportolt volna de a zsir megmaradt. Az ilyen tipus lanyoknak nehezebbek a csontjaik, s eltunnek a ^parnaik^ es tobb izmot epitenek. Ha nem igy van valamit rosszul csinal, rengeteg cikk van fenn a neten, de ne cosmo-tippek alapjan fogyozzunk.
2012. júl. 31. 10:33
 18/23 Diavolino44 ***** válasza:
67%
Golan a nap ember nalam!! :)
2012. júl. 31. 10:34
 19/23 Golan Trevize ***** válasza:
100%

A DUCI eufemizmus, a kövérek mondják magukra, hogy duci.

A molett meg a vastag testalkatú nem duci.

2012. júl. 31. 10:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyózás céljából sportolok hanem azért mert szeretek. Hát nekem nem megy le ez a pár + kiló de nem is érdekel mert a párom nem olyan felszines h ezért ne szeressen v h lekövérezzen mint ti h akin van 2 gramm az már hájas. Meg am is mint mondtam baromi hülyén néznék ki csontosan. Ilyen az alkatom és kész. Meg amúgy sem azt mondtam h gyúrok v ilyesmi hanem h intenzíven sportolo. Úszok, lovaglok, biciklizek. Nekem ilyen az alkatom h az megmarad és kész.
2012. júl. 31. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!