Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm durcás, duzzog, mivel sok időt töltök a párommal. Mit csináljak?
A párommal két hete jöttünk csak össze, nagyon friss a kapcsolat. Az elején minden nap, most meg minden másnap találkozunk, mert nem bírjuk ki egymás nélkül.
A barátnőmmel...Hétköznap reggeltőlt délutánig vele vagyok a munkahelyen, ha otthon vagyok még a neten is furt irogatunk msn-en. Ha a barátom késő estig dolgozik, mindig ki megyek vele. Ma is megkérdezte, hogy mit fogok este csinálni. Megmondtam, hogy a pasim jön hozzám. Erre kijelentkezett msn-ről.
Szarul érzem magam, de megérthetné, hogy hiányzik és vele szeretnék lenni. De eddigis mindig úgy csináltam, hogy vele is(a barátnőmmel) tudjak talizni, bár néha már sok meg unalmas. Hisz egész napokat együtt vagyunk melóba, neten is, nincs minden este miről beszélnünk. :S
Voltatok már ilyen helyzetbe?Mit csináljak?
Barátnőm 17, barátom 23, én 18
a válaszokat köszönöm!:)
De most én hibás vagyok ebben a történetben?:S
Ha tudok, kimegyek vele is. De hát néha már csak ülünk, mert nincs miről beszélnünk, ha melóban meg neten is együtt vagyunk. Bár ő az egyetlen igaz barátnőm, de úgy érzem, megérthetne. A barátom a párom, vele szeretnék lenni. Hiányzik, ha nem látom már egy napja és mivel egy városban is lakunk, könnyebben is talizhatunk.
Velem is ugyanaz volt, eleinte probáltam megoldani a problémát de bnőm nem tudt tultenni magát azon hogy nekem van pasim és vele is szeretnék lenni, besértödött, azota nem is vagyunk joban.
Én a pasimat "választottam" vele maradtam, vele vagyok már 3 éve viszont azota nem sikerült 1 normális, igazi barátnőt se találni :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!