Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a lányok figyelmét ha nem vagyok RAJ? -. -
Olyan érzésem van hogy mindenki átnéz rajtam, lehet rosszul érzem... :/
18f
Nekem máris felkeltetted az érdeklődésemet azzal,hogy nem vagy az :D
16/L
www.napiszar.com
tele van rajjal :D
amúgy gáz oldal, te meg ne foglakozz olyan emberekkel, akik az alapján ítélkeznek hogy mid van mid nincs
magadhoz valót úgyis találsz majd, aki elfogad olyannak, amiylne vagy és azt szereti majd.
Raj! Pfuj!:D Van egy raj ismerősöm... nekem udvarol msn-en... olyan bókokat mond... hánynom kell tőleXD Ne aggódj, szerintem sokkal jobb, ha nem vagy az:) Manapság a lányok nagyra értékelik, ha valaki értelmes.;)
15/L
Hallod ezt a "raj" szót mért nem lehet kiiktatni a szótárunkból...pf...nem vagyunk mi cigányok!
Amúgy meg aki rendes kapcsolatra vágyik,annak nincs szüksége nagymenőre.Aki meg a barátnőinek akar dicsekedni,vagy nem tudom,az meg is érdemli.
Én csak azt sajnálom, hogy egyre kevesebb a NEM raj, nem metroszexuális, talpig ffi... komolyan kérdem, hol vannak a normális, nem szolis, nem szőrtelenítős, helyes, udvarias, egyszerű farmeres-pólós FÉRFIAK???
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!