Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek az nagy baj, hogy17 vagyok és még nem volt barátom?

Én is annyi vagyok, de nekem sem volt, és nem érzem gáznak :) Nem szeretnék belefutni semmiféle kapcsolatba, inkább kivárom, míg egy olyan fiú jön, aki tényleg kiérdemel engem, és nem csak játszani akar velem :)
Bár nem vagyok fiú, de szerintem az a fiú, aki ezt gáznak gondolja, az maga gáz, és nehogy belefuss holmi kapcsolatba azért, hogy legyen valakid, inkább várd meg, míg egy értékes, megértő fiú fog megtalálni téged.:)

Nekem se volt barátom, de én 29 éves faszi vagyok... Sok szerencsét!
Ui.: a középső és a gyűrűsujj sokat segít! :-)

Én is veled egyidős vagyok, és nem volt még barátom. Szerintem ez egyáltalán nem gáz, sőt. Persze vágyom rá, meg tök jó lenne valakihez odabújni, megcsókolni stb., de hogyan lehetne normális párkapcsolatom, ha igazából azt sem tudom, milyen fiút szeretnék. Egyszer a megértő, figyelmes, laza srác a zsánerem, máskor meg a kopasz, borostás, sportos, igazi macsó.
Egyetértek a másik 17/L-vel, aki szerint az gáz, aki ezt annak tartja. Szerintem ez tök normális állapot, ami idővel változni fog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!