Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha még nem volt barátom?

Nekem 17 évesen volt az első barátom.Nem maradtam le semmiről,mert utána szép sorban követték egymást:)
Valószínűleg még nem találtad meg a megfelelőt.Csak azért nem érdemes lenni valakivel,mert a többieknek már van.
34/N

Kicsikém, most ne ezen görcsölj, hanem hogy egyáltalán elvégezd a t*tves sulit. Mint ahogy az előttem szólok is mondták, még nem vagy lemaradva semmiről és ha eljön majd annak az ideje is, hogy a pasik a lábaid előtt fetrengjenek. Egyébként lehet, hogy én, aki 19 évesen pontosan el tudja ezt mondani magáról, mint te, nem a legjobb tanácsadó. De vannak, akik 24 évesen vannak ebben a helyzetben.
Ne akarj túl hamar átesni a dolgokon, élvezd még egy kicsit a gyermekkort, mert azért kicsit a kérdésedből az is veszem ki, hogy erre kell még érned. Sokan hamar kiégnek és ez is szörnyű, hogy 17 éves csajok, már nem tudnak mit kezdeni magukkal.
Szóval nem, nem ciki!

Amíg Te magad nem érzed annak, addig nem az. Picit idősebb vagyok nálad, de nekem sem volt még barátnőm, ahogyan csók sem. És nem érzem gáznak.
../f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!