Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért erőlködnek a jófiús dologgal, ha úgysem érdekli őket? Lányok, miért?
fel tesznek pár naponta egy-egy ilyen kérdést. és amikor ír nekik egy jófiú, hogy ismerkedjenek, akkor nem válaszol.
tehát még az esélyét sem adja meg, hogy megismerkedjen egy jófiúval.
akkor ennek mi értelme van lányok? nem értem, magyarázzátok el kérlek!
sokan csak szájhősök, mondani sokan mondanak sokmindent, de azt megtenni és a szerint cselekedni az már más kérdés.
más ha már ott állnak a helyzet előtt...és akkor úristen úristen idejön! itt van itt van ittvan! jujj nem is tetszik, jujj ez hülye..mit mondjak mit mondja mit mondjakk :))
Nézd, te is annál a lánynál fogsz kezdeményezni, aki szimpatikus, aki megtetszik, akiben látsz valamit, ami alapján úgy gondolod, hogy érdemes megismerni. Nem mész oda minden lányhoz te sem.
Ez ugyanígy van nálunk is. A lányok is inkább azokkal a fiúkkal szeretnének ismerkedni, akik szimpatikusak számukra és megtetszik nekik.
Ezzel szerintem semmi gond nincs. És hiába illik valakira a "jófiús" imidzs, nem biztos, hogy az adott lánynak szimpatikus lesz.
nem ,azt az élő ismerkedésre értem.
de mint mondottam sokan csak szájhősök!
A lányok mindig mást mondanak, mint amire vágynak valójában. Aki a jó fiút mondja az vágyik a leginkább egy állatra, aki az ágyban jól megdugja, megcsalj mással vagy pofon vágja.
Keress rossz fiúkra vágyó lányok között.
Fogjátok már fel hogy a lányok nem tudják mi kell nekik!!
Hiába beszélnek sok hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!