Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csajon van már piercing?
Nem minden lányon van. De egyénként elég nagy baj, ha egy lányon csak a piercinget vagy képes észrevenni. Nekem sem tetszik pasikon a fülbevaló, mégsem akadályozna meg, ha az illető kedves és értelmes ember.
2009. júl. 17. 15:21
Rajtam nincs... Pont azért, mert mindenkinek van. Szerintem már gáz. Főleg a köldök-piercing.. 5 éve volt divat, csajok!
17/L
2009. júl. 17. 15:22
2009. júl. 17. 15:23
4/20 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod hogy én mit veszek észre és mit nem? Az agyamba látsz? Értékelem minden jó tulajdonságát, csak egyszerűen zavar a piercingje, nem természetes, elrondítja.Persze ez csak az én véleményem.
Nekem egy piercingem van ... köldökben és szerintem nem gáz! 3 éve csináltattam NEM DIVATBÓL hanem mert szépnek találtam ... tetszett az ékszer, és úgy gondoltam miért is ne?
egyébként nem vagyok egy túlzottan divatkövető ember. :)
kedves kérdező. igaza van az előttem szólónak. nem az alapján kellene társat keresned, hogy na vajon van -e rajta piercing vagy nincsen? ha van a lánynak, fogadd el úgy, mert ez is hozzátartozik, neki tetszik ez van. :) szerintem ez nem egy jó felfogás. nem neked kell, hogy tetszen elég ha a lánynak tetszik ;)
L/18
2009. júl. 17. 15:25
Nekem nincsen, nem is tervezek, és egyik barátnőmnek sincsen :) szóval szerintem nagyon sok olyan lány van, akinek nincs.
2009. júl. 17. 15:26
Nekem sincs még de akarok... és már miért lenne gáz nem tudom szerintem a köldök piercing ,,nem ment ki a divatból" és nem is fog...sokan most is csináltatnak én is csak azért csináltatnék mert szép és nekem tetszik!
2009. júl. 17. 15:28
Nincs piercigem, nem is tervezek és az ismerős lányok közül is csak egy-kettőnek van. Úgy tűnik vonzod a piercinges csajokat :)
2009. júl. 17. 15:29
nekem sincs szuksegem arra ,hogy piercinget rakassak annelkul is szexinek erzem magam:-) 20/L
2009. júl. 17. 15:36
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, na ez a beszéd!:) Egy nő legyen úgy szép és szexy hogy no piercing:D -Ez megint csak az én szerény véleményem-
Kapcsolódó kérdések: