Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi volt, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt, nem tudom értelmezni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és ma volt az utolsó nyárimunkahelyi napom, ami azt jelentette, hogy végig kellett járni egy papírral a munkahelyemen egy csomó épületet, és aláiratni, meg elintézni a papírmunkát.

És nagyon kerestem az egyik épületet, de nem találtam sehol. És leültem, egy kicsit, és ott ment el egy ember, és integetett, én meg még nem is láttam soha.

Aztán megint elkezdtem kereni, de sehol nem láttam, az az ember meg látta, hogy valamit keresek, és odajött, hogy segíthet-e.

Egy férfi volt, kb 30-32 éves.

Én mondtam, hogy ezt meg ezt keresem, erre ő azt mondta, hogy milyen helyes, meg szép vagyok, csak kissé félénk. Aztán mondta, hogy menjek, megmutatja, hol van, és elkísért.És amíg mentünk, mondta, hogy milyen csinos vagyok, meg biztos van barátom, én meg mondta, hogy nincs. Erre meglepődött, és kérdezte, hogy mióta, én meg mondtam, hogy még nem volt. Erren megjegyezte, hogy ezt nem is érti, mert nagyon szép vagyok, blabla, meg ugye kb 17 vagyok. Én meg mondta, hogy annyi. Erre megjegyezte, hogy biztos az idősebb pasik jönnek be, és ne legyek ilyen visszahúzódó, és örült, hogy segíthetett, és biztos nem először mondják neke, hogy milyen helyes vagyok.

Én meg megköszöntem, és gyorsan bementem az épületbe.

Ez most mi volt????? Eléggé megijedtem

2012. júl. 30. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
meg akart dugni, semmi extra
2012. júl. 30. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy férfi rád mozdult. Nagy kaland. Lassan felnőtt nő vagy és valószínűleg még csinos is. Én nem tudom értelmezni, hogy most mit nem értesz.
2012. júl. 30. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:
de 32 éves volt! 15 évvel idősebb te jó ég... legközelebb rögtön elrohanok
2012. júl. 30. 16:09
 4/10 A kérdező kommentje:
nem veszem észre, ha tetszek valakinek... meg egyáltalán nem érzem szépnek magam,sőt. És még sohasem volt barátom sem.
2012. júl. 30. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
nagyon éretlen vagy a korodhoz képest
2012. júl. 30. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:
miért vagyok éretlen? mert nem vagyok kihívó és még nem volt barátom?
2012. júl. 30. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted 32 éves férfiak nem szoktak megkívánni nőket, ha azok tetszenek nekik?
2012. júl. 30. 16:28
 8/10 A kérdező kommentje:

de majdnem feleannyi idős lányt?

Értem én, hogy igen, csak eléggé megijedtem, mert még nem történt velem ilyen.

2012. júl. 30. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
A kor csak egy adat. Egy férfi meglátott egy neki tetsző nőt és bepróbálkozott. Ez történt. Nem tudom meddig fogsz még sipítozni ezen a mindennapi eseten
2012. júl. 30. 16:33
 10/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem akartam, hogy sipítozásnak tűnjön, amit írok
2012. júl. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!