Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt, nem tudom értelmezni?
17 éves lány vagyok, és ma volt az utolsó nyárimunkahelyi napom, ami azt jelentette, hogy végig kellett járni egy papírral a munkahelyemen egy csomó épületet, és aláiratni, meg elintézni a papírmunkát.
És nagyon kerestem az egyik épületet, de nem találtam sehol. És leültem, egy kicsit, és ott ment el egy ember, és integetett, én meg még nem is láttam soha.
Aztán megint elkezdtem kereni, de sehol nem láttam, az az ember meg látta, hogy valamit keresek, és odajött, hogy segíthet-e.
Egy férfi volt, kb 30-32 éves.
Én mondtam, hogy ezt meg ezt keresem, erre ő azt mondta, hogy milyen helyes, meg szép vagyok, csak kissé félénk. Aztán mondta, hogy menjek, megmutatja, hol van, és elkísért.És amíg mentünk, mondta, hogy milyen csinos vagyok, meg biztos van barátom, én meg mondta, hogy nincs. Erre meglepődött, és kérdezte, hogy mióta, én meg mondtam, hogy még nem volt. Erren megjegyezte, hogy ezt nem is érti, mert nagyon szép vagyok, blabla, meg ugye kb 17 vagyok. Én meg mondta, hogy annyi. Erre megjegyezte, hogy biztos az idősebb pasik jönnek be, és ne legyek ilyen visszahúzódó, és örült, hogy segíthetett, és biztos nem először mondják neke, hogy milyen helyes vagyok.
Én meg megköszöntem, és gyorsan bementem az épületbe.
Ez most mi volt????? Eléggé megijedtem
de majdnem feleannyi idős lányt?
Értem én, hogy igen, csak eléggé megijedtem, mert még nem történt velem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!