Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hűség és a külső. Mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűség és a külső. Mi a véleményetek, összefügg?

Figyelt kérdés

Most rövid leszek. Mindig is olyan lányt kerestem, aki külsőleg is nagyon tetszik, és nem csak "elfogadlak mert belsőleg megfelelsz" kategória. Szerintem így elkerülhetem azt, hogy idővel majd, mikor eloszlik a szerelem, vele oszoljon a vonzalom is. Természetesen a lánynak is jó lenne, ha elsőre tetszenék, és ne az ismeretségünk hatására alakuljon ki, de ezt mindenki döntse el maga, hogy ki hogy működik.

Arra gondoltam, hogy egy szép, csinos lány több figyelmet kap, többen "nyomulnak", és ezáltal bizony a félrelépés esélye is megnő. Szerintem viszont az már régen rossz, ha valaki csak azért hűséges, mert nem adódik lehetősége a megcsalásra (nincs kivel). És aki tényleg hűséges, empatikus és szeret engem, az akkor sem lépne félre, ha amúgy számára nagyon "jó pasik" mozdulnának rá. Ha magamból indulok ki, akkor azt mondom, hogy igazam van, de ha nem, akkor sz*rban vagyok.

2012. júl. 30. 15:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattatok, jó látni, hogy nem csak én gondolom így. Köszi.
2012. aug. 1. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs sok köze. Szerintem az is fontos, hogy hogyan nevelkedik az illető. Elvált szülők, mindig mással - ezt látja, ő is ilyen lesz, nem látja azokat a kompromisszumokat, amiket egy tartós együtt élésben megláthat, még ha az egészen apró dolog is. Viszont vannak kevesen aki lehet, hogy pont nem akar olyan lenni, mint a szülei. Amúgy meg egy szebb lánynak is lehet kevés önbizalma, és egy csúnyábbnak több. Minden a környezeten múlik, és nem pedig azon, amit a tükörben lát.
2012. aug. 1. 19:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez egyszerű emberség, amit nem tudom, hogy otthonról hozunk-e vagy valahogyan csak bennünk van...
2012. aug. 1. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!